Επιστρέφει… δυναμικά ο Παναχαϊκός

Ο Παναχαϊκός επιστρέφει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαΐας. Είναι σα να μην πέρασε μία μέρα, αφού η διοίκηση είναι μία πραγματική οικογένεια με όνειρα και φιλοδοξίες που περνούν και στους παίκτες που αγωνίζονται.

Ο Παναχαϊκός ξεκίνησε εδώ και λίγες εβδομάδες την προετοιμασία του, εμπιστεύτηκε τον Νίκο Αθανασακόπουλο την τεχνική ηγεσία, ενεργοποίησε ποδοσφαιριστές από την περιοχή του Σουλίου και έκανε μεταγραφές σε καίριες θέσεις.

Η ομάδα κάνει προπονήσεις στο δημοτικό γήπεδο Πετρωτού, με τους Γιάννη Ρήγα, Σωτήρη Κορφιάτη και Μάκη Μπαρούνη να είναι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών. Όλοι εκεί στον Παναχαϊκό έχουν όρεξη, μεράκι και ο καθένας από την πλευρά του, στηρίζει την όμορφη προσπάθεια που γίνεται, έτσι ώστε να μην λείπει τίποτα πραγματικά από το σύλλογο.

Την Κυριακή έχει προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση με το Ρωμανό στις 12.00 στο γήπεδο Πετρωτού, ενώ οι «κοκκινόμαυροι» είναι πολύ κοντά σε τρεις πολύ καλές προσθήκες που δυναμώνουν αρκετά το ρόστερ τους, με τους Άγγελο Σπυρόπουλο (από Ίκαρο Πετρωτού), Γιάννη Γούλα (από Αχαϊκό) και Ανδρέα Καραβούλια (από Περιβόλα). Τρία παιδιά που έχουν τιμήσει τη φανέλα της ομάδας και στο παρελθόν.