Επιστρέφει με σκοπό την καθιέρωση η Θύελλα Πατρών

Και επίσημα την Κυριακή ξεκινάει η νέα χρονιά στην Θύελλα Πατρών, αφού ο σύλλογος επιστρέφει στα «σαλόνια» της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με σκοπό να καθιερωθεί ως μία δυνατή επαρχιακή ομάδα αυτής της κατηγορίας.

Μια χρονιά με μεγάλες προσδοκίες στους «κυανόλευκους» που έχουν ως στόχο την καθιέρωση στις εθνικές κατηγορίες με το Σάκη Πεφάνη στον πάγκο.

Ο έμπειρος τεχνικός, ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας στο φιλικό με το Τσιλιβή και πλέον, αυτός και οι παίκτες του θα ξεκινήσουν να προετοιμάζονται για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, όπου θα ταξιδέψουν στο Ναύπλιο για να αντιμετωπίσουν την πολύ καλή τοπική ομάδα.

Η διοίκηση της ομάδας, λειτούργησε για άλλη μια φορά αποφασιστικά και με πολύ καλό σχεδιασμό με νεαρούς παίκτες, συν κάποιους έμπειρους παίκτες που παρέμειναν δημιουργώντας ένα αξιόμαχο έμψυχο δυναμικό.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν γνώση και δεν θέλουν να πραγματοποιήσουν λάθη του παρελθόντος, όταν η Θύελλα βρισκόταν στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Στο «Φώτης Αραβαντινός», έγιναν εργασίες στα αποδυτήρια, στην εξέδρα, στους πάγκους, ενώ η κατάσταση και η ποιότητα του φυσικού τάπητα του γηπέδου είναι άριστη. 

Κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι Ντίνος (Πετεινοί), Μπούμπαλης (Αναγέννηση Πατρών), Θανόπουλος (ΑΕ Πάτρα 2005), Παπαχριστόπουλος (Κεραυνός Αγίου Βασιλείου), ενώ συμφωνία υπήρξε και με τον Κασπίρη ο οποίος θα μετακομίσει στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (ειδικός φρουρός).

Με τους «κυανολεύκους» ανανέωσαν οι Σουτζόγλου, Κωστογιαννόπουλος, Γκοτσόπουλος, Μαρκόπουλος, Ν. Κωνσταντινίδης, Θεοδοσόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κουνάβης, Δασουράς, Παναγιωτόπουλος, Φούφουλας, Γιαννόπουλος, Κατριβέσης, Φραγκάκος, Βλαχονικολέας, Πανίτσας, Βουτσινάς, Αθανασόπουλος, Βλασόπουλος, Ηλιόπουλος, Κ. Κωνσταντινίδης., Σκεπετάρης, Καλόφωνος, Παπαδόπουλος, Σπανός, Κούρτης.

Οι μοναδικοί παίκτες που αποχώρησαν είναι ο Θανάσης Παπουτσής ο οποίος πλέον είναι προπονητής στον Πανμοβριακό Ριόλου, ο Σοφούλης που δόθηκε δανεικός στον Ηρακλή Πατρών και ο Ανδρέας Μαργώνης που συνεχίζει επίσης στον ιστορικό Ηρακλή Πατρών.