Επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς του για τον Ανδρέα Τσάκωνα

Ο Ανδρέας Τσάκωνας επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια σε μια ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έζησε μαζί της μεγάλες στιγμές στα Εθνικά πρωταθλήματα, αφού συμφώνησε με την διοίκηση του Ζαβλανίου και θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Τα τελευταία χρόνια ο Τσάκωνας αγωνιζόταν στην Περιβόλα, ενώ έχει θητεία σε πολλές ομάδες της Αχαϊας και της Ηλείας, σε ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό βιογραφικό.

Η ομάδα ευχαρίστησε τον Κώστα Αγοράκη που εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει, ενώ ανακοίνωσε και κάποιες ανανεώσεις εν όψει της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει :

Η διοίκηση του Ζαβλανίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή μετά από πολλά χρόνια ενός δικού της παιδιού, το οποίο μαζί με την ομάδα έχει γνωρίσει τις «χρυσές εποχές» της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες και θεωρείται πλέον ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που ανέδειξε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαϊας.

Ο λόγος φυσικά για τον Ανδρέα Τσάκωνα, ο οποίος συμφώνησε στην πρόταση της διοίκησης να επιστρέψει και να βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο το κενό που αφήνει ο Κώστας Αγοράκης, ο οποίος εδώ και καιρό είχε εκφράσει την επιθυμία του να μην συνεχίσει, έχοντας ήδη κάνει πράξη την υπόσχεση του για κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι για τον οποίο όλοι του είμαστε ευγνώμονες και του ευχόμαστε ότι καλύτερο σε ότι και αν κάνει στην συνέχεια.

Ανδρέα καλώς επέστρεψες στην ομάδα της καρδιάς σου και να έχεις καλή αγωνιστική χρονιά και υγεία.

Στην ομάδα επίσης συνεχίζουν οι Βασίλης Ζησιμόπουλος, Πέτρος Τόλης, Ανδρέας Μπαρλής και ο πολύπειρος Γιώργος Κούντας, ενώ έρχονται και άλλες ανανεώσεις και μεταγραφές.