Επιστροφή στις νίκες υπό το “βλέμμα” του Ν. Λουμπαρδέα

Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΠΣ Πάτραι, ο οποίος πέρασε «αγχωτικά» από το γήπεδο του Πλαστήρα, κερδίζοντας την ουραγό της βαθμολογίας Θύελλα Αιγίου.

Στην «πρώτη» ουσιαστικά του Νίκου Λουμπαρδέα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας (ήταν παρών αλλά όχι στον πάγκο της ομάδας), οι «πράσινοι» μετά τα συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα, επέστρεψαν στις νίκες και βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι του Κυριάκου Αθανασίου δεν μπορούν να «ξεκολλήσουν» από την τελευταία θέση, την οποία μοιράζονται μαζί με τον Αετό Ρίου, έχοντας 7 βαθμούς.

Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 42’ λεπτό, ο Ούτσικας άνοιξε το σκορ για το Πάτραι, με το β’ μέρος να έχει αρκετές συγκινήσεις και τους γηπεδούχους της Θύελλας Αιγίου να έχουν τις δικές τους καλές στιγμές να φτάσουν στην ισοφάριση.

Τελικά στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι «πράσινοι» κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους και να φύγουν από το γήπεδο του Πλαστήρα με το υπέρ τους 0-2.

Διαιτήτευσε ο Νίκος Μέρμηγκας με βοηθούς τους Σπύρο Σταυρόπουλο και Γιάννη Ωρολογά.

Την επόμενη αγωνιστική, η Θύελλα Αιγίου θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα από τον Αχαϊκό, ενώ ο ΑΠΣ Πάτραι θα υποδεχθεί τον Αετό Ρίου.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων

Θύελλα Αιγίου : Μετζελόπουλος, Ράμμος, Σωτηρόπουλος, Μαρδάς, Νικολάου, Διαμαντόπουλος, Αποστολόπουλος, Γκοτσόπουλος, Τσέλα, Μυλωνάς, Κουνάβης

ΑΠΣ Πάτραι : Καρβέλης, Γερογιάννης, Μαθόπουλος, Λεγάτος, Δημόπουλος, Λαλούσης, Ζελενίτσας, Σουγλέρης, Καράγιωργας, Νικολόπουλος, Ούτσικας