Επιτυχημένη η φετινή πορεία για τον Ίκαρο Πετρωτού

    του Βύρωνα Ξυπολιά

    Επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή χρονιά στην Β΄ Εθνική για την γυναικεία ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού.

    Τα κορίτσια του Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου μετά το πέρας της 10η αγωνιστικής βρίσκονται στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 16 βαθμούς με απολογισμό 5 νίκες 1 ισοπαλία και 4 ήττες.

    Ο Ίκαρος εφόσον συνεχιστεί το πρωτάθλημα στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν, αρχικά θα ψάξει μία νίκη για να καταφέρει να εξασφαλίσει και μαθητικά την παραμονή στην Β’ Εθνική και στην συνέχεια για να έχει το δυνατό καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία.

    Πρώτη σκόρερ της ομάδας με 13 τέρματα είναι η Άννυ Γαλάνη, ενώ την ακολουθούν οι Γεωργία Κυριάκου (4), Αγγελική Κωστοπούλου (3), Εμμανουέλα Κέτα (2) και Μαρία Τζούρα, Νάνσυ Κούκιου, Ουράνια Καρφάκη, Ελεάνα Τσάμη με ένα τέρμα αντίστοιχα.

    Η καλύτερη στιγμής στο πρωτάθλημα είναι η μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την 9η αγωνιστική κόντρα στον Άρη Κορίνθου με σκορ 2-1, αλλά και η ευρεία νίκη κόντρα στον Εθνικό Καλαμάτας με σκορ 9-0 για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

    Τάκης Παναγιωτόπουλος έχει αφιερώσει τη ζωή του στον Ίκαρο Πετρωτού, γνωρίζοντας μεγάλες στιγμές

    Στο www.patragoal.gr μίλησε ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος καθώς και η πρώτη σκόρερ Άννυ Γαλάνη.

    «Η φετινή πορεία της ομάδας σαφώς και μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη.

    Η ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού απαρτίζεται από κορίτσια νεαρής ηλικίας, αφού ο μέσος όρος της ομάδας είναι γύρω στην ηλικία των 15.

    Ο στόχος και η φιλοσοφία της ομάδας είναι να στηρίξει τα νεαρά κορίτσια και να τα προωθήσει δίνοντας τους συμμετοχές στα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

    Το φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής δεν το θεωρώ και τόσο ανταγωνιστικό,  αλλά η κάθε ομάδα διαθέτει στο ρόστερ της κάποιες έμπειρες κοπέλες που μπορούν να αγωνιστούν και σε ανώτερες κατηγορίες.

    Η καλύτερη στιγμή της ομάδας σαφώς και είναι η μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Άρη Κορίνθου αλλά και σε άλλες αναμετρήσεις η ομάδα έπαιξε δημιουργικό και πειθαρχημένο ποδόσφαιρο, χωρίς όμως να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

    Τέλος θέλω να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου να έχουμε όλοι υγεία να τηρήσουμε τους κανόνες να μείνουμε σπίτι για να τα καταφέρουμε και κάποια στιγμή να επιστρέψουμε όλοι εκεί που αγαπάμε».

    Η πρώτη σκόρερ της ομάδας, Άννυ Γαλάνη έχει σημειώσει σημαντικά γκολ με τη φανέλα του Ίκαρου τη φετινή χρονιά

    Από την πλευρά της η πρώτη σκόρερ της ομάδας, Άννυ Γαλάνη δήλωσε:

    «Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά και δυναμικά την φετινή χρονιά και θεωρώ πως μέχρι και τον τελευταίο αγώνα που προλάβαμε να παίξουμε τα πήγαμε πολύ εξαιρετικά.

    Βέβαια σε κάποια παιχνίδια η τύχη δυστυχώς και δεν ήταν με το μέρος μας.

    Η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο πάντα προσπαθεί για το καλύτερο, δεν τα παρατάμε ποτέ  αγωνιζόμαστε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο ενώ έχουμε και σαν στόχο να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο.

    Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κ. Παναγιωτόπουλο, καθώς μέσα από την σκληρή δουλειά και την πίεση στις προπονήσεις η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο αποδίδει δημιουργικό ποδόσφαιρο.

    Τέλος είναι η πρώτη φορά που είμαι η πρώτη σκόρερ της ομάδας και πολύ ψηλά στον πίνακα των σκόρερ, οπότε είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό, γιατί βλέπω πως έχω βελτιωθεί αρκετά και ο στόχος μου είναι να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και να φτάσω και ακόμη πιο πάνω. Πιστεύω πως μπορώ να δώσω και ακόμα περισσότερα πράγματα».

    Αναλυτικά τα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς για τον Ίκαρο Πετρωτού:

    1η αγωνιστική Ίκαρος Πετρωτού – Αμαζόνες Κορινθίας 2-0

    2η αγωνιστική Ίκαρος Πετρωτού – Άρης Κορίνθου 4-4

    3η αγωνιστική Εθνικός Καλαμάτας – Ίκαρος Πετρωτού 2-1

    4η αγωνιστική Ίκαρος Πετρωτού – Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων 3-0

    5η αγωνιστική Δόξα Πηγαδακίων – Ίκαρος Πετρωτού 2-0

    6η αγωνιστική Φείδων Άργους – Ίκαρος Πετρωτού 4-1

    7η αγωνιστική Ίκαρος Πετρωτού – Καρυάτιδες Σπάρτης 1-3

    8η αγωνιστική Αμαζόνες Κορινθίας – Ίκαρος Πετρωτού 1-3

    9η αγωνιστική Άρης Κορίνθου – Ίκαρος Πετρωτού 1-2

    10η αγωνιστική Ίκαρος Πετρωτού – Εθνικός Καλαμάτας 9-0.