Ερωτηματικό ο Ατρόμητος Λάππα, ποιος καλύπτει το κενό!

Αβέβαιο παρουσιάζεται το μέλλον για την ομάδα του Ατρομήτου Λάππα, όσον αφορά τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και την συμμετοχή του στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Αχαΐας!

Πολλά πράγματα που αφορούν τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο βρίσκονται σε στασιμότητα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο προπονητής Αλέξανδρος Χαρακίδας παρότι είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό αποχώρησε πηγαίνοντας στον Ηρακλή Πατρών, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές από το ρόστερ.

Ο πρόεδρος Τάκης Παναγόπουλος προσπαθεί να τελειώσει τη γραφειοκρατία με το φάκελο της ομάδας στη ΓΓΑ και εν συνεχεία η νεοεκλεγείσα διοίκηση θα παραιτηθεί. Ίσως η ομάδα της Δυτικής Αχαΐας να δηλώσει συμμετοχή κανονικά, μήπως ενδιαφερθεί κάποιος και την κατεβάσει στη συνέχεια, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τις 9 Αυγούστου που είναι οι δηλώσεις συμμετοχών.

Η ΕΠΣ Αχαΐας ανεπίσημα έχει ρωτήσει τον πρώτο επιλαχών Άτλα για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην Α΄ Κατηγορία, εφόσον δημιουργηθεί κενό, αλλά οι ιθύνοντες του νεανικού συλλόγου θα πορευτούν όπως είναι λογικό στην Β΄ Κατηγορία με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές τους.

Ο δεύτερος επιλαχών είναι ο Αχιλλέας Καμαρών ο οποίος βλέπει με διαφορετικό μάτι τη συμμετοχή του στην Α΄Κατηγορία. Οι πιθανότητες είναι 50-50, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στις 9 Αυγούστου. Οι “πράσινοι” σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr μάλιστα ήδη έχουν κάνει διερευνητικές επαφές με υποψηφίους παίκτες, αφού θα πρέπει να “τρέξει” άμεσα ο αγωνιστικός σχεδιασμός.