Ετοιμάζει νέα δυνατά «χτυπήματα» ο Άρης Πατρών

Ο Άρης Πατρών εχει μπει φουριόζος στο μεταγραφικό παζάρι, αφού έχει συμφωνήσει με αρκετούς έμπειρους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που ανακοινώνει καθημερινά. Θέμα ημερών είναι η επισημοποίηση της προσθήκες του Θανάση Χάχαλη κάτω από τα γκολπόστ και των υπολοίπων που έχουμε αναφέρει σε παλιότερο ρεπορτάζ μας.

“Κόλπο γκρόσο” με Μπούνα;

Δεν είναι όμως οι μόνοι, αφού “διακαής πόθος” όπως αποκαλύπτει το patragoal.gr είναι ο Βασίλης Μπούνας του Παναιγιαλείου που όπως είναι λογικό περιμένει τις εξελίξεις στον Αιγιώτικο σύλλογο.

Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των Αιγιωτών φιλάθλων. Ο Μπούνας ήρθε στο Αίγιο και τον Παναιγιάλειο σε ηλικία 21 ετών, προερχόμενος από τον Ατρόμητο Αθηνών. Στον Παναιγιάλειο αγωνίζεται συνολικά 8,5 χρόνια έχοντας μετρήσει τρεις ανόδους από τη Δ΄ εθνική στην Γ΄ Εθνική, μία από τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική (Football League), ένα σούπερ καπ Αχαΐας και δυο κύπελλα Αχαΐας.

Τη χρονιά που έγινε η συγχώνευση Χαλκηδόνας – Ατρόμητου Περιστερίου υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ατρόμητο Αθηνών στην Α΄ Εθνική. Βέβαια παρότι αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων και συμμετείχε σε αρκετές αποστολές της ανδρικής ομάδας, ποτέ δεν έπαιξε σε επίσημο αγώνα. Ακολούθησε μια πλούσια καριέρα σε ομάδες εθνικών κατηγοριών, όπως ο Παναργειακός για ένα εξάμηνο στη Γ΄ εθνική, ο Αστέρας Βλαχιώτη, ο ΠΑΟ Βάρδας, Κορωπί, Θήβα, Αχιλλέας Καμαρών, Παναιτωλικός.

Προφορική συμφωνία με Παναγιωτόπουλο

Ο Μάριος Παναγιωτόπουλος που αγωνιζόταν στο Τσιλιβή είναι πάρα πολύ κοντά στην ομάδα των Προσφυγικών.

Ο Μάριος είναι γεννημένος στις 10/12/1997 και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Ξεκίνησε από το παιδικό του Παμπατραϊκού στη συνέχεια στην Θύελλα Πατρών, στους νέους του Πανιωνίου, στην Κ-20 της Παναχαϊκής, στον Ατρόμητο Αντιρρίου, στον Απόλλων Ευπαλίου (Γ΄ Εθνική), ενώ πέρυσι ξεκίνησε στον Πανμοβριακό Ριόλου, έχοντας προπονητή τον Θανάση Παπουτσή και στη συνέχεια πήγε στο Τσιλιβή.