Ευνοήθηκε με “Χ” ο Άρης Πατρών

Σε μία αναμέτρηση όπου και οι δύο ομάδες αναζητούσαν το τρίποντο της νίκης,Λύκοι Αιγιαλείας και Άρης Πατρών αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Με αυτή την ισοπαλία ο Άρης Πατρών παρέμεινε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς και τις εναπομείναντες δυο αγωνιστικές θα ψάξει τις ισάριθμες νίκες για να πανηγυρίσει την άνοδο στην Β΄ Εθνική.

Από την άλλη πλευρά οι Λύκοι Αιγιαλείας στην χθεσινή αναμέτρηση ήθελαν μόνο την νίκη για να μειώσουν την διαφορά κάτι που δεν τα κατάφεραν και πλέον αναζητούν το απόλυτο μεχρι το φινάλε του πρωταθλήματος και κάποιο στραβοπάτημα από την ομάδα του Άρη.

Στην χθεσινή αναμέτρηση το σκορ ίσως αδικεί τα κορίτσια του κ. Δελδήμου καθώς σε όλη την αναμέτρηση είχαν τον απόλυτο έλεγχο, σπατάλησαν ευκαιρίες και είδαν να παραβιάζεται η εστία τους στην μοναδική ευκαιρία που πραγματοποίησαν οι γηπεδούχες.

Αρχικά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ηταν αναγνωριστικά και για τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κυμαίνεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Άρης Πατρών στην πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης άνοιξε και το σκορ και συγκεκριμένα στο 25′ η Νικολοπούλου έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και η Μούτσι με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Δύο λεπτά αργότερα η κεφαλιά της Μούτσι θα καταλήξει άουτ. Όπως και το σουτ της Βαρβιτσιώτη στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης. Η τελευταία καλή ευκαιρία της αναμέτρησης ήρθε στο 40′ με το μακρινό σουτ της Ζαχαράτου που έδιωξε σε κόρνερ η Λιακοπούλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Λύκαινες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 70′ με σκόρερ την Φάτσια η οποία βρέθηκε τετ α τετ απέναντι από την Κολοβού και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1. Ο Άρης Πατρών έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 89′ καθώς οι αθλήτριες του κ. Δελδήμου “έκρυψαν” στην κυριολεξία την μπάλα με την Ρούβαλη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας αλλά το πλασέ της περίπου από το σημείο του πέναλτι απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ η Λιακοπούλου.

Νωρίτερα κάποια σουτ της Σπανού και της Μούτσι είχαν καταλήξει άουτ χωρίς να ανησυχήσουν την αντίπαλη πορτιέρο. Αυτό που πρέπει να αναφερθεί είναι πως αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο του Πλαστήρα για να χειροκροτήσει και να στηρίξει και τις δύο ομάδες και σίγουρα είδαν ένα ντέρμπι με πάθος και από τις δύο ομάδες.

Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης Πατρών θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τους Πρίγκιπες Λεχαινών ενώ οι Λύκοι Αιγιαλείας θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Παναιτωλικό. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Βαβαρούτα και τον βοηθών του (Μπαλαρούτσος-
Κυριακοπούλου).

Συνθέσεις:

Λύκοι Αιγιαλείας (Μ.Τρίψας): Λιακοπούλου, Δ.Νικολάου, Χ.Νικολάου, Τζουμάκα, Αναγνωστοπούλου, Παπαδοπούλου, Φάτσια, Λαλιώτη, Καραπατή, Κοντογιάννης, Δρουγούτη (53′ Μήτση).

Άρης Πατρών (Α.Δελδήμος): Δ.Κολοβού, Δαραβέλια, Γκοτσούλια, Μ.Κολοβού, Χριστοπούλου, Μπεκίρη, Νικολοπούλου (72′ Ρούβαλη), Ζαχαράτου, Σπανού, Μούτσι, Βαρβιτσιώτη (66′ Ντέβα).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς