Ευρωπαϊκό γκολ για “πρώην κοκκινόμαυρο”, αλλά δεν ήταν αρκετό

Ο Απόλλων Λεμεσού αναδείχθηκε ισόπαλος (2-2) με την Ζίλινα στην Σλοβακία και αποχαιρέτησε πρόωρα την Ευρώπη.

Ο Απόλλων Λεμεσού μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση με την Ζιλίνα. Στο 13ο λεπτό η κυπριακή ομάδα πήρε προβάδισμα οι Νταμπό – Φιλιώτης συνεργάστηκαν εξαιρετικά, δίνοντας την μπάλα στον Κολ, ο οποίος έκανε το 1-0 με πλασέ. Οι γηπεδούχοι με τον Μπερνάτ ισοφάρισαν σε 1-1 στο 27′ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια μ’ αυτό το σκορ.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Απόλλωνα και πρώην παίκτης της Παναχαϊκής, Ίσραελ Κολ, μετά από μιας ώρας παιχνίδι αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και έγινε αναγκαστικά αλλαγή τέσσερα λεπτά αργότερα.

Στο 64′ αντικαταστάθηκε και ο Χαμάς, με τους Μαυρία και Ίλιεφ να μπαίνουν ως αλλαγή στο παιχνίδι, κάνοντας ντεμπούτο με την κυανόλευκη φανέλα.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Απόλλων Λεμεσού βρήκε γρήγορο γκολ στο 51ο λεπτό. Ο Νταμπό έκανε το γύρισμα από δεξιά για τον Ζράντι, ο τελευταίος με δυνατό σουτ έκανε το 2-1. Στη συνέχεια οι οικοδεσπότες ανέβασαν ρυθμό και δημιούργησαν ευκαιρίες ψάχνοντας ένα ακόμα γκολ.

Τελικά το τέρμα ήρθε από τον Τζιμπρίλ στο 79ο λεπτό και έτσι ο Απόλλων Λεμεσού με συνολικό σκορ 5-3 έμεινε εκτός συνέχειας.