Ευχάριστες εξελίξεις για το νέο γήπεδο της Θύελλας Πατρών

Θέμα ημερών είναι να προκύψουν ευχάριστες εξελίξεις, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες για το νέο γήπεδο της Θύελλας Πατρών. Έχει αναδειχθεί ο εργολάβος του έργου μετά τη δημοπράτηση του έργου από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με κονδύλι 220.000 ευρώ με ΦΠΑ και ήδη η οικογένεια Θανόπουλου είναι σε συνεχή επικοινωνία μαζί του.

Μάλιστα ο πρόεδρος Τάκης Θανόπουλος με το γιο του και αντιπρόεδρο Δημήτρη Θανόπουλο θα βάλουν από την τσέπη τους επιπλέον άλλες 100.000 ευρώ ώστε να είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα. Θα στρωθεί στο γήπεδο Βιολογικό καουτσούκ που θα κοστίσει 120.000 ευρώ με χλοοτοτάπητα από τη Γερμανία με 18.000 ίνες το τετραγωνικό.

Πρόθεση της οικογένειας είναι το νέο γήπεδο να είναι έτοιμο τέλος Μαρτίου, σύμφωνα με την εφημερίδα “Νεολόγος”. Παράλληλα είναι έτοιμα και τα δυο βοηθητικά γήπεδα του συλλόγου καθώς η επανασπορά κόστισε ποσό 50.000 ευρώ αφού τοποθετήθηκαν τα καλύτερα υλικά. Παράλληλα με το νέο γήπεδο 11χ11, η οικογένεια Θανόπουλου θα φτιάξει άλλα δυο γήπεδα με χορτάρι, με την ίδια αγριάδα που πέφτει και στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ.