Ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε ο Χ. Δελδήμος

Η ομάδα της Καλλιθέας δεν θα κατέβει την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, όπως όλα δείχνουν, λόγω οικονομικών δυσκολιών, αν και παρέμεινε αγωνιστικά. Ο προπονητής του συλλόγου, Χρήστος Δελδήμος είναι ανοιχτός σε νέες προτάσεις, ενώ μέσω επιστολής που μας απέστειλε, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη διοίκηση του συλλόγου για την άψογη συνεργασία που είχαν:

«Μετά τα όσα έγιναν αυτή την περίεργη και πρωτόγνωρη χρόνια για όλους μας θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ της Καλλιθέας για την συνεργασία μας αυτούς τους δυόμιση  μήνες. Μπορεί να ήταν λίγο διάστημα, αλλά ήταν και συνάμα αρκετό για να φτιάξουμε μαζί όλοι ένα πολύ ωραίο οικογενειακό και υγιές κλίμα στην ομάδα, που μόνο καλά μπορεί να μας μείνουν στο μυαλό μας.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου κ. Γιώργο Βασιλαρόπουλο και όλους τους παίχτες της ομάδας που με στήριξαν από την πρώτη μέρα. Ιδιαίτερα όμως θα ήθελα να σταθώ στους δύο ανθρώπους που με προσέγγισαν από την πρώτη στιγμή και ήταν η ψυχή αυτής της ομάδας. Τον φίλο Νίκο Κορκόντζηλα πρόεδρο και την ψυχή της ομάδας και τον αρχηγό Γιάννη Αντωνόπουλο. Φίλοι εις το επανιδείν μπορώ να σας πω μονάχα. Υγεία σε όλους και καλό καλοκαίρι».