Ευχαρίστησε το Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Μέσω ανακοίνωσης του ο Διαγόρας Βραχνείκων ευχαρίστησε το ίδρυμα – Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο για την ετήσια χορηγία – χρηματοδότηση του συλλόγου. Μάλιστα, οι ιθύνοντες του Διαγόρα κατά την επίσκεψή τους, παρέδωσαν στα μέλη του ιδρύματος κορνίζα με την φανέλα της ομάδας, ως ελάχιστη συνεισφορά στο έργο που επιτελεί το Σταυροπούλειο.

Πιο αναλυτικά:

«Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων οφείλει την αγωνιστική του ανάταση των τελευταίων χρόνων πέραν των ανθρώπων που συνέβαλαν σε αυτήν, σε όλους όσους συνεισφέρουν οικονομικά. Ένας διαχρονικός υποστηρικτής του σωματείου μας είναι και το ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΑΧΝΑΙΪΚΩΝ, με το Διοικητικό του συμβούλιο να είναι αρωγός κάθε δράσης μας.

Είναι χαρά μας και υποστηρικτική δύναμη η ετήσια χορηγία και χρηματοδότηση που προσφέρει το Δ.Σ. του ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΕΙΟΥ θυμίζοντας κάθε χρόνο την τεράστια κληρονομιά που άφησε ο μεγάλος ευεργέτης των Βραχνεΐκων, Ιωάννης Σταυρόπουλος.

Και φέτος αντιπροσωπεία μας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Α.Ο. Διαγόρα Βραχνεΐκων Κώστα Παπαδόπουλο και τα μέλη Ιωάννη Παπαχρονόπουλο, Γιώργο Κυριακόπουλο και Βασίλη Κουτσούκο παραβρέθηκε στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΕΙΟΥ και σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και ικανοποίησης παρέδωσε στα μέλη του κορνίζα με την φανέλα της ομάδας μας. Για μια ακόμα χρονιά ευχαριστούμε το Δ.Σ. κ τα μέλη του για την επιχορήγηση».