Ευχαριστήριο σε χορηγούς και αγιασμός στον Φαραϊκό

Η ομάδα του Φαραϊκού και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς για την πολύτιμη στήριξή τους κατά την ποδοσφαιρική χρονιά 2024-25. Σε μια περίοδο με πολλές δυσκολίες, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι και επιχειρήσεις που υποστηρίζουν τις ερασιτεχνικές ομάδες, ειδικά εκείνες που εκπροσωπούν τοπικές κοινότητες και χωριά.

“Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τον Νταφογιάννη Ιωάννη, εργολάβο και δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Ερυμάνθου από το Σκιαδά, για την πολύτιμη χορηγία του στα ρούχα αποστολής, τον Χαλα Μαρίνο και την εταιρεία WOOD CONSTRUCTION για τους σάκους της ομάδας, τον Σωτηρακόπουλο Κώστα και την εταιρεία του ΜΥΛΟΣ στη Δαφνούλα Ερυμάνθου για τα σετ προπόνησης, καθώς και τον Άγγελο Σωτηρακόπουλο και την εταιρεία του ΑΤΕΚ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ για τον εξοπλισμό προπόνησης. Επιπλέον, ευχαριστούμε τους ΜΥΛΟΥΣ ΑΧΑΪΑΣ ΜΠΙΤΑΣ Ε.Π.Ε., KREOSYS L.T.D., και PAPALEXOPOULOS TRANSPORT για τη στήριξή τους. Η βοήθειά τους είναι ανεκτίμητη, και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στον επαγγελματικό τους τομέα”, αναφέρει η ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Η ομάδα του Δήμου Ερυμάνθου ολοκλήρωσε τις πρώτες 12 ημέρες προετοιμασίας, ενώ με την έναρξη των προπονήσεων στις 19 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός στο δημοτικό γήπεδο της Χαλανδρίτσας. Στις 1 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Φαρραί έδωσε το πρώτο φιλικό αγώνα της απέναντι στην Κ-19 της Παναχαϊκής, όπου γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0. Αν και οι νεαροί παίκτες της Παναχαϊκής εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι και καλά δουλεμένοι, το φιλικό προσέφερε χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του Χρήστου Δελδήμου.

“Αυτά θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια της προετοιμασίας, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των “μπλε”, Χρήστος Δελδήμος!