“Εφτάρα” και δυναμικό ξεκίνημα για τον Άρη Πατρών

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Βαβαρούτας Κωνσταντίνος (Παυλόπουλος Γεώργιος, Κουβέλας Κωνσταντίνος)

Σκόρερ: 6′ Μητρόπουλος Πεν, 37′ Λιμάτσι, 39′ 42′ 50′ Σπανός, 67′ Αυτ. Σούλι

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα ο Άρης Πατρών, καθώς επικράτησε εύκολα του Αετού Ρίου με το ευρύ σκορ 7-0, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Β ομίλου της Α κατηγορίας.

Δυναμικά και με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο κέρδισε η ομάδα των Προσφυγικών τον Αετό Ρίου, με χατ τρικ του Γιάννη Σπανού και πολλές φάσεις ακόμα για περισσότερα γκολ, καθώς και τρία δοκάρια.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Φιλίππου Σχοινά αντιμετωπίζει “εκτός έδρας” στα Προσφυγικά το ΑΠΣ Πάτραι, στο ντέρμπι της αγωνιστικής και η ομάδα του Θανάση Κατσαντούλα υποδέχεται την Αιγείρα Ακράτας στο γήπεδο του Ρίου.

Το φίλμ του αγώνα

3′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν έκανε τη σέντρα ο Παρασκευόπουλος από τα δεξιά, ο Μητρόπουλος με ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Βρυώνη.

6′ Γκοοολ για τον Άρη, Έπειτα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μητρόπουλου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

15′ Έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Μητρόπουλου στο δεύτερο δοκάρι, ο Σπανός έκανε το γύρισμα, αρχικά ο Φούφουλας έκανε επαφή με το κεφάλι και στη συνέχεια ο Μπούμπαλης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ένα μέτρο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

19′ Καλή στιγμή για τον Άρη, όταν ο Γεωργαντόπουλος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Σπανός δεν μπόρεσε να τσιμπήσει την μπάλα και αυτή κατέληξε άουτ.

21′ Σουτ του Σπανού έξω από την περιοχή, ο Βρυώνης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

37′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Γεωργαντόπουλος έκανε την κάθετη μπαλιά για τον Λιμάτσι, μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

39′ Γκοοολ για τον Άρη, έπειτα από το γύρισμα του Λιμάτσι από τα αριστερά, ο αμυντικός έκοψε την πορεία της μπάλας αλλά ο Σπανός ήταν εκεί για να τη στείλει στα δίχτυα από κοντά για το 3-0.

41′ Ευκαιρία για τον Άρη, έπειτα από την ωραία ενέργεια του Γεωργαντόπουλου, η μπάλα στρώθηκε στον Μπούμπαλη, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Βρυώνης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

42′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Νικολόπουλος έδωσε στον Σπανό από τα αριστερά, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

50′ Γκοοολ για τον Άρη, έπειτα από την ωραία μπαλιά του Μητρόπουλου στον Σπανό, αυτός έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα δοκάρι και στα δίχτυα για το 5-0 και το χατ τρικ του φορ του Άρη.

55′ Πρώτο καλό σουτ για τον Αετό Ρίου με τον Βενιζέλο ο οποίος έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

64′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Γράβαλος έδωσε πάσα στον Γεωργόπουλο, αυτός έκανε το σουτ από τα αριστερά και έστειλε την μπάλα ακριβώς πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βρυώνη άουτ.

67′ Γκολ για τον Άρη, όταν έκανε το γύρισμα από τα αριστερά ο Λιμάτσι, ο αμυντικός του Αετού Ρίου ο Σούλι άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 6-0.

72′ Ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Καλόφωνος μπήκε στην περιοχή, δεν έπιασε καλά την μπάλα και την έστειλε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

83′ Μετά από την σέντρα του Λιμάτσι από τα δεξιά, ο Σπανός με σουτ Άρη κίνηση έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.

87′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν έκανε τη σέντρα σουτ ο Παρασκευόπουλος από τα δεξιά, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Σπανός στη συνέχεια έκανε το κοντρόλ αλλά οι αμυντικοί πρόλαβαν να κόψουν την μπάλα πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

90′ Γκοοολ για τον Άρη, μετά από ωραία εναλλαγή πασών, ο Σπανός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Λιμάτσι σε κενή εστία έκανε το 7-0.

Συνθέσεις
Άρης Πατρών (Φίλιππος Σχοινάς): Τσιρίνης, Παρασκευόπουλος, Μενύχτας (59′ Λάτσης), Φούφουλας, Σταθόπουλος, Νικολόπουλος (59′ Γεωργόπουλος), Μπούμπαλης (51′ Καλόφωνος), Λιμάτσι, Γεωργαντόπουλος (59′ Καταρτζόπουλος), Σπανός, Μητρόπουλος (51′ Γράβαλος)

Αετός Ρίου (Θανάσης Κατσαντούλας): Βρυώνης, Ντζάλας, Κωνσταντόπουλος (57′ Φονταλής), Σούλι, Γεωργίου (57′ Ζακυνθινός), Μπιρλής, Βενιζέλος, Σπανός (68′ Πετράτος), Σάχι (45′ Φραντζής), Φουρφουρής, Κατσιούρας (45′ Βορίσης)

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση