Εύκολη εκτός έδρας νίκη για την Αιγείρα/Ακράτα

ΑΠΟ Αρόης-Αιγείρα/Ακράτα 1-5 (55’ Σουγλέρης / 32’ Σακελλαρόπουλος, 43’ Κλουκίνας, 48’ Κυρίκος, 70’ αυτ. Τσώκος, 75’ Εξαρχος)

Διαιτητής : Σαμαρτζής (Αβραμόπουλος-Σαλιαϊ)

Δεν αντιμετώπισε δυσκολίες η Αιγείρα/Ακράτα απέναντι στην ΑΠΟ Αρόης, την οποία και κέρδισε εύκολα στο Πετρωτό με το ευρύ 5-1.

Στο 32’ λεπτό ο Σακελλαρόπουλος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Χρήστου Γκρέκα, ενώ στο 43’ λεπτό ο Κλούκινας διπλασίασε τα τέρματα των «Ακρατινών».

Με την έναρξη του β’ μέρους ο Κυρίκος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, για να μειώσει στο 55’ λεπτό η ΑΠΟ Αρόης με σκόρερ τον Σουγλέρη.

Στο 70’ λεπτό το αυτογκόλ του Τσώκου ανέβασε το σκορ στο 1-4, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε πέντε λεπτά μετά ο Έξαρχος.

ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ (Γ. Λεγάτος): Κατσαμπούμι, Ζαφειρίου, Πρίντεζης, Καραβάτσος, Αλέμης, Μοναστήρας, Σουγλέρης, Τσεκούρας (80’ Στεφανόπουλος), Κατσαντώνης (50’ Κουκίδης), Δημητρέλης, Τσίνας (1’ λ.τ. Τσώκος)

ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ (Χ. Γκρέκας): Λεπενιώτης, Παππάς, Μάρκου, Ζίζηλας, Έξαρχος, Ψαρράκος (76’ Αλέφαντος), Σακελλαρόπουλος (85’ Σκάζας), Πρέζας (79’ Τσούρας), Κλουκίνας (57’ Μαυρομάτης), Καλλέλης, Κυρίκος.