Εύκολη επικράτηση για τη Μικτή Κ-16 της Αχαΐας

Η Μικτή Κ-16 της ΕΠΣ Αχαΐας επικράτησε με 5-0 της αντίστοιχης ομάδας της Κεφαλονιάς/Ιθάκης στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων της ΕΠΟ.

Η ομάδα του Κώστα Σωτηρόπουλου παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο εξασφάλισε την 1η θέση στον όμιλο και μαθηματικά και πλέον έχει ακόμα μία υποχρέωση για τη διαδικασία των ομίλων την επόμενη εβδομάδα εκτός έδρας με την ΕΠΣ Ζακύνθου.

Οι παίκτης της Κ-16 μπήκαν από την αρχή δυνατά και με διάθεση να μην αφήσουν περιθώρια στην Κεφαλονιά/Ιθάκη η οποία ωστόσο παρά τα πέντε τέρματα που δέχτηκε προσπάθησε να παίξει ορθολογικό ποδόσφαιρο σε σχέση με άλλες ομάδες του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε νωρίς μόλις στο 7′. Ο Βερβίτας από τα δεξιά μπήκε στην περιοχή, έβγαλε τη σέντρα και στην κίνηση ο Μαντάς με πλασέ έγραψε το 1-0 το οποίο παρά τη σωρεία χαμένων ευκαιριών δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο 48′ η Κ16 πέτυχε το 2-0 με κεφαλιά του Θεοφανόπουλου έπειτα από άψογη ενέργεια και ασίστ του Βερβίτα πάλι από τα δεξιά. Στη συνέχεια τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Ντεντόπουλος που σημείωσε χατ-τρικ. Στο 53′, στο 56΄ και στο 60′ ο ταλαντούχος χαφ του Αχαϊκού έγραψε το τελικό 5-0.

Η σύνθεση της Αχαΐας (Κ. Σωτηρόπουλος): Παπαδόπουλος, Παρασκευόπουλος, Παππάς, Ξηνταρόπουλος (60′ Βαγενάς), Βεντουρής, Τζώρτζης, Ντεντόπουλος (60′ Κουτσαντώνης), Τσερικλός (65′ Τριανταφύλλου), Θεοφανόπουλος (76′ Αναστασόπουλος), Μαντάς, Βερβίτας (76′ Παπαηλιόπουλος).