Εύκολη επικράτηση του Παναιγιάλειου απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Παναιγιάλειος, ο οποίος παρέμεινε για 4ο σερί παιχνίδι αήττητος, φτάνοντας εύκολα στην 3η του νίκη απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας.

Οι φιλοξενούμενοι της Βάρδας είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 4′ λεπτό, όταν σε κόρνερ του Λαθύρη, ο Παπαχριστόπουλος έπιασε την κεφαλιά, την οποία μπλόκαρε εύκολα ο Παπαδόπουλος.

Ο Παναιγιάλειος απάντησε στο 15′ λεπτό, όταν σε σέντρα του Γκίκα από τα αριστερά, ο Μακρής καθυστέρησε να σουτάρει, στην συνέχεια επιχείρησε να τριπλάρει και έπιασε από τα πλάγια ένα δύσκολο σούτ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Τσεκούρα.

Ένα λεπτό μετά, ο Φωκαίδης επιχείρησε να σουτάρει από πλεονεκτική θέση, αλλά ο Κοτσώνης κόντραρε το σούτ και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ, ενώ στο 35′ λεπτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ τέρμα του Γκίκα, με τον επιθετικό του Παναιγιαλείου να φαίνεται να φεύγει από καθαρή θέση και κακώς να ακυρώνεται το τέρμα της ομάδας του Αιγίου.

Στο 40′ λεπτό το καλό σούτ του Φωκαϊδη απέκρουσε ο Τσεκούρας, ενώ με την έναρξη του β’ μέρους, ο Μαυρόπουλος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 55′ λεπτό χάθηκε πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο, με το πλασέ του Σκούτα μέσα από την μικρή περιοχή, να “γλύφει” το δοκάρι του Τσεκούρα.

Ένα λεπτό μετά, ο Παναιγιάλειος κέρδισε πέναλτι σε αναντροπή του Θεοφάνη επάνω στον Μακρή, με τον επιθετικό των Αιγιωτών να εκτελεί και να ανοίγει το σκόρ.

Στο 63′ λεπτό είχαμε νέα μεγάλη στιγμή για τον Παναιγιάλειο, με το γύρισμα του Σκούτα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσεκούρα. ενώ στο 71′ λεπτό ο ΠΑΟ Βάρδας έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Κούστα.

Στην εκτέλεση του φάουλ, ο Γκίκα με απευθείας εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσεκούρα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του Νίκου Μανούρα.

Στο 79′ λεπτό ο Λαθύρης εκτέλεσε κόρνερ και ο Λιόσης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να ξαναβάλλει την ομάδα του μέσα στον αγώνα, ενώ ένα λεπτό μετά ο Τρέσα με πανέμορφο σούτ έξω από την περιοχή, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 87′ λεπτό ο Τρέσα πάσαρε στον Μαυρόπουλο, ο οποίος προχώρησε προς την περιοχή του ΠΑΟ Βάρδας, σούταρε στην δεξιά γωνία του Τσεκούρα και έγραψε το 4-0.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Ν. Μανούρας) : Γ. Παπαδόπουλος, Μωραίτης, Βήτος, Μαυρόπουλος, Φωκαϊδης (87′ Ξυνός), Μακρής, Γκίκα (81′ Βασίλτσης), Κοντοχρήστος, Σανδραβέλης (81′ Κοτσόκολος), Κραγιόπουλος (87′ Τσεκούρας), Σκούτας (69′ Τρέσα)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Η. Φωτόπουλος) : Α.Τσεκούρας, Λιόσης, Παπασπηλιόπουλος, Παπαχριστόπουλος (30′ Κούστα), Κοτσώνης, Τρομπούκης (77′ Τρομπούκης), Λαθύρης, Μπίσα, Κ. Τσεκούρας (46′ Θεοφάνης), Διονυσόπουλος, Μαστραντωνάκης