Εύκολη νίκη στην πρεμιέρα για την Α.Ε. Ροϊτίκων

Διαιτητής: Αρκουμάνης (Σπυρόπουλος Δ. – Σπυρόπουλος Κ.)

Χωρίς να συναντήσει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία η ΑΕ Ροϊτίκων μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας αφού επικράτησε του Ολυμπιακού Ζαρουχλεΐκων με σκορ 5-0.

Το σκορ για το συγκρότημα του Νίκου Αθανασακόπουλου άνοιξε στο 20′ ο Μπινιέρης με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής ύστερα από το γύρισμα του Σκιαδόπουλου από τα δεξιά.

Στο 44′ ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Αναστασόπουλος εκτέλεσε το φάουλ αλλά ο Λιτής απέκρουσε εντυπωσιακά και κράτησε το ένα μηδέν. Στο 45′ ο Βασίλης Μαρκάτος ανέτρεψε εντός περιοχής τον Αλεξόπουλο με τον διαιτητή να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αλεξόπουλος για το 2-0. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Γιαννόπουλος ύστερα από αντεπίθεση με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Τέλος στο 67′ ο Αλεξόπουλος (2ο προσωπικό τέρμα) και στο 87′ ο Γεωργόπουλος διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.

Συνθέσεις:

Α.Ε. ΡΟΪΤΙΚΩΝ (Ν. Αθανασακόπουλος): Λίτης, Τζουβέκας, Σπηλιόπουλος, Τεμπονέρας, Σταυρόπουλος, Δημητρόπουλος (77’Μενύχτας), Γιαννόπουλος (67’Μαρίνος), Παναγιωτόπουλος, Αλεξόπουλος (85’Φραντζής), Μπινιέρης (85’Γεωργόπουλος), Σκιαδόπουλος (85’Δημακόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪ́ΚΩΝ (Κ. Τσιντώνης): Πολυδωρόπουλος, Διαμαντόπουλος (27’Οικονόμου),Σώρρας, Β.Μαρκάτος, Α.Τσιντώνης (56’Αραβάνης), Ζενελάϊ, Κάπζα (40’Αθανασόπουλος), Γεωργακόπουλος, Α. Μαρκάτος, Αναστασόπουλος, Χαϊντάρας.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς