Ημέρα ανακοινώσεων στην Παναχαϊκή

H Παναχαϊκή έχει ανοίξει το χορό της καλοκαιρινής μεταγραφικής του ενίσχυσης με την ανακοίνωση της απόκτησης των Φαζού, Αργυρόπουλου, Πάνου και Κολοβούρη και όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσουν και οι επόμενες προσθήκες στην πατρινή ομάδα.

Άλλωστε ήδη έχει γίνει προεργασία από τους ανθρώπους της Παναχαϊκής και για τις επόμενες προσθήκες της ομάδας που όλα δείχνουν ότι θα γίνουν σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες.

Η Παναχαϊκή πήρε για τα καλά μπροστά και μετά τον Ορέστη Μένκα έκλεισε και τον 26χρονο Μαυροβούνιο ακραίο επιθετικό Βέλικο Μπάτροβιτς που είχε προαναγγείλει το patragoal.gr! O Μπάτροβιτς βρισκόταν στην Πάτρα από χθες το πρωί, το μεσημέρι είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες της ομάδας και το απόγευμα πέρασε εργομετρικά από τον Μάκη Παρασκευόπουλο και λογικά θα ξεκινήσει την Δευτέρα προετοιμασία με τους «κοκκινόμαυρους», αν όλα πάνε καλά με τις ιατρικές εξετάσεις σήμερα το πρωί.

Toν Βέλικο Μπάτροβιτς συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις και ένα πλούσιο βιογραφικό.

Περιμένουν την αδειοδότηση

Παράλληλα στον Παναχαϊκή περιμένουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα και την απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ που θα καθορίσει και σε ένα βαθμό τον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Αν η Παναχαϊκή καταφέρει και πάρει άδεια κάτι για το οποίο είναι αισιόδοξοι οι άνθρωποι της ομάδας τότε θα μπορέσει να κάνει απρόσκοπτα τον προγραμματισμό της, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αποκτήσει παίκτες Έλληνες η ξένους μέχρι 25 ετών.

Πάρτε μία γεύση από τον Μπάτροβιτς στο παρακάτω video: