Η Αθανασία Μεσίρη ετοιμάζεται για Ιταλία

Υπό το βλέμμα του Προέδρου της FIG Μορινάρι Γουατανάμπε πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά το 2ο τεστ ενόργανης γυμναστικής Γυναικών-Νεανίδων Νότιας Ελλάδας, για την συγκρότηση των Εθνικών ομάδων που θα συμμετάσχουν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ιταλίας.

Ανάμεσα στις αθλήτριες ήταν και η πατρινή Αθανασία Μεσίρη του Άτλαντα Πατρών η οποία τα πήγε εξαιρετικά. Μάλιστα, παρουσίασε για πρώτη φορά και το νέο της άλμα, όπου εκτέλεσε με επιτυχία και άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομοσπονδίας.

Η αθλήτρια του Τσοπάνογλου θα είναι σίγουρα στην αποστολή της Εθνικής για το Ευρωπαϊκό στο Ρίμινι, όπου είναι και η τελευταία ευκαιρία για να πάρει «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Στο πλευρό της νεαρής ταλαντούχας αθλήτριας βρίσκεται πάντα η κορυφαία εταιρεία πετρελαιοειδών, λιπαντικών, εκμετάλλευσης πρατηρίων υγρών καυσίμων και πρατηρίων υγραερίου Autogas Westenergy και ο ιδιοκτήτης της κ. Σπύρος Δήμου που στηρίζει έμπρακτα εδώ και πολλά χρόνια το αθλητισμό της περιοχής τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.