Η «βαριά φανέλα» του Παναιγιαλείου μίλησε…

Ο Παναιγιάλειος με το “χρυσό” γκολ του Αρβανίτη από το 13ο λεπτό πήρε μια σπουδαία νίκη στο «Φώτης Αραβαντινός» επί της αήττητης μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα Θύελλας Πατρών και θα διεκδικήσει στον τελικό κόντρα στον Πανμοβριακό ή τον Άρη Πατρών την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες μετά από απουσία ενός χρόνου.

Παρακολουθήσατε μέσω του www.patragoal.gr την εξέλιξη της σημερινής αναμέτρησης. To “Livescore” είναι μια προσφορά του ψητοπωλείου “στη Σχάρα” (Κορίνθου 369 και Τριών Ναυάρχων). Κάντε ανανέωση στην σελίδα του κινητού σας ή πατήστε F5 στον υπολογιστή για να βλέπετε την εξέλιξη του αγώνα ανά πάσα στιγμή.

“Φώτης Αραβαντινός”: Παναγιώτης Σουτζόγλου

ΦΙΛΜ:

Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Αλέκου Αντωνάτου που έφυγε από την ζωή πριν λίγες ώρες.

Βραβεύτηκε μάλιστα ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας και Αντιπρόεδρος της Διαμεσογειακής Επιτροπής της CPMR, Φωκίωνας Ζαΐμης.

Το ματς ξεκίνησε…

3′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιάτου η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

9′ Κίτρινη κάρτα ο Μιχάλης Σπανός.

13΄Γκοοολ για τον Παναιγιάλειο, έπειτα από τη λάθος απομάκρυνση του Κατριβέση, ο Αρβανίτης με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

16′ Τεράστια ευκαιρία για την Θύελλα, όταν ο Σκεπετάρης υποδέχθηκε την μπάλα στη μεγάλη περιοχή και αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Παπαδόπουλος έβαλε το πόδι του και κράτησε το “0” για την ομάδα του.

Περίπου 1.000 φίλαθλοι βρίσκονται στις κερκίδες του γηπεδού “Φώτης Αραβαντινός”.

42′ Κίτρινη κάρτα ο Σκούτας.

45+1΄ Ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο, όταν ο Χούσα εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Α. Σπανός στο πρώτο δοκάρι δεν βρήκε καλά την μπάλα και έδιωξαν μακριά οι αμυντικοί.

Ημίχρονο 0-1.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο…

Πιέζει η Θύελλα Πατρών για το γκολ πρόκρισης, δεν έχει γίνει η μεγάλη φάση στο δεύτερο μέρος.

61′ Αλλαγή Παναιγιαλείου μέσα Κόρμπος, έξω Αρβανίτης.

61′ Αλλαγή Θύελλα, μέσα Κούρτης, έξω Κουτσαντώνης.

63′ Ωραία ενέργεια του Α. Σπανού, πέρασε δύο παίκτες, αλλά άνοιξε πολύ το κοντρόλ και μπλόκαρε την μπάλα ο Δούρος.

65′ Ένα σουτ του Σκεπετάρη από τα δεξιά μέσα από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.

70′ Έπειτα από την σέντρα του Κωνσταντινίδη από τα δεξιά, ο Σκεπετάρης έκανε την κεφαλιά αλλά η κατέληξε ψηλά άουτ. Δεν ανησύχησε ο Αθανασόπουλος.

72′ Μεγάλη ευκαιρία για τη θύελλα να ισοφαρίσει, με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Σκεπετάρη, ο Αθανασόπουλος έκανε δύσκολη επέμβαση.

73′ Έπειτα από τη σέντρα του Κωνσταντινίδη από τα δεξιά, ο Κούρτης δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε παράλληλα με την εστία.

79′ Αλλαγή Παναιγιαλείου Οικονόμου μέσα, Σκούτας έξω.

80′ Αλλαγή Θύελλα, Παναγόπουλος έξω, Πανίτσας μέσα.

87′ Αλλαγή Παναιγιαλείου, μέσα Τσεκούρας έξω Α. Σπανός.

90′ Ένα σουτ του Σκεπετάρη μέσα από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.

90+3 κίτρινη κάρτα ο Παπαδόπουλος για καθυστέρηση.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Θύελλα Πατρών (Σ. Πεφάνης): Δούρος, Ν. Κωνσταντινίδης, Αδαμόπουλος, Νικολόπουλος, Κατριβέσης, Αγουρίδης, Σκουμής, Παναγόπουλος (80΄Πανίτσας), Ντίνος, Σκεπετάρης, Κουτσαντώνης (61΄Κούρτης).

Παναιγιάλειος (Θ. Ανδριόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Χούσα, Κοτσόκολος, Παπαδόπουλος, Μ. Σπανός, Αρβανίτης (61΄Κόρμπος), Α. Σπανός (87΄Τσεκούρας), Λιάτος, Σκούτας (79΄Οικονόμου), Γκάτσης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ελένη Αντωνίου (Α. Καρράς – Θ. Τραγουλιάς)