Η γκέλα που φοβόταν…

Σε εντός έδρας γκέλα «έπεσε» η Παναχαϊκή, η οποία έμεινε στο 1-1 με τον Ναυπακτιακό Αστέρα στην άδεια από κόσμο Αγυιά και βλέπει το όνειρο της ανόδου να απομακρύνεται επικίνδυνα.

Η Παναχαϊκή άνοιξε το σκορ στο 21΄, όταν μετά από ωραία κάθετη του Μπουρλάκη, η μπάλα πήγε στον Καρακλάιτς οι οποίος απέφυγε ωραία τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με ωραίοι πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας στη πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία πέτυχε γκολ στο 39ο λεπτό, όταν μετά από προβολή του Γιαννόπουλου, η μπάλα έφτασε στον αφύλακτο Μαχαίρα που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

H πατρινή ομάδα είχε χάσει καλές ευκαιρίες στο 3ο λεπτό με Μπουρλάκη, στο 10΄ με την κεφαλιά του Σμίλτου, ενώ στο 34΄ ο Κυβελίδης βγήκε από τα αριστερά, μπήκε μέσα στη περιοχή έκανε τη σέντρα αλλά ο Στεργίδης δεν πρόλαβε να κάνει τη προβολή.

Στο 42ο λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή όταν ο Στεργίδης έκανε τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Τεγούση που ήταν στο ύψος του πέναλτι όμως το σουτ που έκανε, η μπάλα πήγε άουτ. Στο δεύτερο μέρος η πιο μεγάλη φάση για την Παναχαϊκή να κάνει το 2-1 ήταν στο 80΄με τον Μικελάτο να εκτελεί το φάουλ και τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.

Η Παναχαϊκή ζήτησε πέναλτι στο φινάλε, ενώ στο 96ο λεπτό ο Ναουμίδης έχασε σπουδαία ευκαιρία να δώσει τη νίκη στο γειτονικό σύλλογο της Ναυπάκτου, αλλά ο Αθανασόπουλος “έσωσε”.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζελ. Καλαϊτζιτς) : Αθανασόπουλος, Πολίτης, Στασινόπουλος, Σμίλτος, Κωνσταντακόπουλος, Τεγούσης, Κόκας (26′ λ.τ. Παπαχρονόπουλος / 75′ Μικελάτος), Μπουρλάκης (75΄Αλεξόπουλος), Καρακλάιτς, Στεργίδης (61΄Χαντί), Κυβελίδης

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γ. Νταλακούρας) : Μένιος, Μπατσής, Χριστόπουλος (69΄Γιαννιώτης), Γιαννόπουλος, Αργυρόπουλος (75΄Ναουμίδης), Μαχαίρας, Καλαμποκάς, Παλαιοπάνος, Καψάσκης, Μενσά (84′ Κοντογιάννης), Νιφορόπουλος