Η “καρδιά” του ελληνικού Ταεκβοντό θα χτυπάει στην Πάτρα

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Η Δύναμη, παρουσιάζει το τριήμερο αγωνιστικό σεμινάριο «PATRAS TAEKWONDO SEMINAR» θα φιλοξενηθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Three Action, με προσκεκλημένο και επικεφαλής προπονητή τον Jelle Vicca.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Βελγίου θα βρεθεί, για 3η φορά στην Ελλάδα, το τριήμερο 7-8-9 Ιουλίου στην Πάτρα μαζί με 17μελή αποστολή αθλητών για ένα δυνατό σεμινάριο TaeKwonDo.

Η διοργάνωση αυτή θα αποτελέσει ένα αθλητικό γεγονός υψίστης σημασίας για την πόλη μας καθώς κορυφαίοι σύλλογοι από όλη την Ελλάδα θα επισκεφθούν την Πάτρα με σκοπό να προπονηθούν υπό την καθοδήγηση του βέλγικου προπονητικού team, ανεβάζοντας το επίπεδο του ελληνικού Taekwondo και παράλληλα αναδεικνύοντας ταλαντούχα ελληνόπουλα, τους πρωταθλητές του αύριο.

Ενδεικτικό του υψηλού επιπέδου του σεμιναρίου είναι πως αγωνιστικές ομάδες από ευρωπαϊκές χώρες θα μεταβούν στην πόλη μας για να συμμετάσχουν στο αγωνιστικό τριήμερο, ενώ από τη διοργάνωση δε θα μπορούσαν να λείπουν ηχηρά ονόματα του εγχωρίου Ταεκβοντό, προσδίδοντας χαρακτήρα διεθνούς διοργάνωσης.