Η καταληκτική ημερομηνία γνωστοποίησης του Κυπελλούχου, τι “παίζει” με τη Γ΄ Εθνική

Πηγή: liganews.gr

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε στις ενώσεις – μέλη της ότι θα πρέπει να δηλώσουν στην Ομοσπονδία τον κυπελλούχου της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 το αργότερο την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023.

Ξεκάθαρη η θέση της ΕΠΟ για το φινάλε του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, το οποίο παρουσιάζει τεράστια βαθμολογικό ενδιαφέρον σε όλους τους ομίλους, είτε για την άνοδο είτε για τον υποβιβασμό.

Πιο συγκριμένα, η ΕΠΟ ενημέρωσε τις ομάδες του πρωταθλήματος ότι οι αγώνες όλων των ομίλων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας σε ότι αφορά τις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα γίνουν την ίδια ημέρα και ώρα, με οποιοδήποτε άλλο αίτημα να υπάρξει θα απορρίπτεται.

Άρα, η μόνη λύση για τις ομάδες οι οποίες θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες με τα ταξίδια που θα χρειαστούν να κάνουν αεροπορικώς ή ακτοπλοΐκως, θα τις αναγκάζει να διανυκτερεύσουν, διαφορετικά δεν θα υπάρξει άλλη λύση, σε περίπτωση που αυθυμερόν δεν μπορούν να βρουν δρομολόγιο.

Έτσι η προτελευταία αγωνιστική θα γίνει την Κυριακή 23 Απριλίου και η τελευταία την Κυριακή 30 Απριλίου με ώρα έναρξης τις 16:00.