Η κούπα πήγε στον Σύνδεσμο Προπονητών Αχαΐας

Φωτογραφία: Προκόπης Κόγκος

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η ομάδα του Συνδέσμου Προπονητών Αχαΐας νίκησε με 1-0 την αντίστοιχη της Ελληνικής Αεροπορίας, στον τελικό του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος επαγγελματικών τάξεων «Κώστας Δαβουρλής» που πραγματοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Το τελικό σκορ 1-0 διαμορφώθηκε χάρη στο γκολ του Aνδρέα Ανδρούτσου στο πρώτο μέρος. Το παιχνίδι διεύθυναν οι Ταξιάρχης, Βαβίλης, Κουτρουμάνης και Κονιδάρης οι οποίοι τα πήγαν εξαιρετικά.

Την απονομή στους πρωταθλητές προπονητές έκανε ο πρόεδρος της Δ.Ε. του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, Βασίλης Ζώτος, την απονομή στους δευτεραθλήτρια ομάδα της Ελληνικής Αεροπορίας έκανε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Μελάς και τη απονομή στην τριταθλήτρια έκανε η αντιδήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη.

Στη συνέχεια τιμήθηκαν οι διαιτητές του τελικού, οι γιατροί και ο Ερυθρός Σταυρός και ακολούθησαν βραβεύσεις σε χορηγούς που στήριξαν και βοήθησαν να υλοποιηθεί το τουρνουά, αλλά και σε ανθρώπους για τη προσφορά τους στον αθλητισμό.

Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν οι Ανδρέας Μαυρομάτης, ο Χρήστος Αναστασόπουλος για την προσφορά τους στο πρωτάθλημα Επαγγελματικών Τάξεων. Τέλος, το Κύπελλο Ήθους δόθηκε στον ομάδα της resilux.