Η μεγάλη ώρα για τον Απόλλωνα έφτασε

Η ώρα της επιστροφής στην Basket League σήμανε, αφού στο φινάλε του δευτέρου γύρου o Oscar Απόλλων Πάτρας παίζει τα ρέστα του για την άνοδο. Σήμερα, στις 17.00 το απόγευμα στην Περιβόλα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό και με νίκη με τέσσερις πόντους και πάνω επιστρέφει στην Basket League αφού θα κατακτήσει την πρώτη θέση.

Σε περίπτωση νίκης με τρεις πόντους και κάτω πρωταθλητής ανακηρύσσεται ο Ολυμπιακός, αφού υπερτερεί στην διαφορά πόντων. Ο Απόλλωνας παίζει μια χρονιά σε 40 αγωνιστικά λεπτά για να πάρει την άνοδο, αλλά και αν δεν τα καταφέρει θα έχει δεύτερη ευκαιρία στα play off. Η μεγάλη ώρα είναι σήμερα.

Στο ακέραιο θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο στο σημερινό παιχνίδι του Oscar Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό, αφού ελάχιστοι θα είναι μέσα στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ αυτών και το patragoal.gr!

Η διοίκηση του Oscar Απόλλωνα κάνει έκκληση στον φίλαθλο κόσμο να μην προσέλθει έξω από το γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα, αφού τα μέτρα είναι αυστηρά. Όμως θεωρείται βέβαιο ότι αν η ομάδα ανέβει στην Basket League με την λήξη του αγώνα θα στηθεί φιέστα από τους οπαδούς του Απόλλωνα που θα σπεύσουν να πανηγυρίσουν στην Περιβόλα.

Μάλιστα, η Αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας θα έχει λάβει από αρκετά νωρίς τα δικά της προληπτικά μέτρα έτσι, ώστε όλα τα εξελιχθούν ομαλά, όπως άλλωστε έχει συμβεί από την αρχή της σεζόν, «τσεκάροντας» τον οποιονδήποτε θα επιχειρήσει να μπει στο γήπεδο.