Η μεταμέλεια και η συγγνώμη του Λ. Γεροντίδη

Ο παράγοντας Λεωνίδας Γεροντίδης, μετά το φραστικό επεισόδιο που έγινε στον αγώνα με τον ΑΠΟ Αρόης, έκανε τη σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, ζητώντας συγνώμη και από τον διαιτητή Γιώργο Παπαδόπουλο:

«Θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη απ’ όλο τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο του Πετρωτού, για την απρεπή μου συμπεριφορά σε περιστατικό με τον προπονητή της Αρόης. Ο στόχος μου ήταν να χωρίσω δύο ανθρώπους από μία σύρραξη και όχι να επιτεθώ σε έναν άνθρωπο που μπορούσε να ήταν πατέρας μου. Η διαγωγή μου και η ανατροφή που έχω πάρει από τους γονείς μου δεν θα μου το επέτρεπε ποτέ αυτό.

Όσον αφορά τον κύριο προπονητή, τον συγχωρώ για τις εκφράσεις του τύπου ” ένας φουσκωτός μπήκε να με χτυπήσει”, γιατί πάνω στην ένταση δεν θα κατάλαβε τι έγινε. Θέλω όμως να του απαντήσω στην ερώτηση που έκανε πολλές φορές “ποιος είναι αυτός???”… Ποδοσφαιρικά είμαι ο κανένας!!!! Είμαι όμως αυτός που πήγε την ομάδα που εργάζεται στην Α κατηγορία όσο και αν αυτό σίγουρα δεν τους αρέσει να το ακούνε…

Τέλος ζητάω συγνώμη και από τον διαιτητή Γιώργο Παπαδόπουλο που άθελά μου δημιούργησα πρόβλημα μετά την λήξη του παιχνιδιού σε χώρο εκτός γηπέδου. Για άλλη μία φορά μας απέδειξε ότι είναι εκ των κορυφαίων ρέφερι που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από τα γήπεδα, τόσο για τις διαιτητικές του αποφάσεις, όσο και για την συμπεριφορά του!!!».