Η ομάδα βουλιάζει και διασύρεται

Απο την Ομάδα Πρωτοβουλίας Φίλων Παναχαϊκής “Ιωάννης Κρητικός” λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

“Αυτό που ζούμε όλα αυτά τα χρόνια θυμίζουν μία πολύ ωραία ποιοτική αμερικάνικη δραματική κωμωδία τη «μέρα της μαρμότας». Η διαφορά όμως είναι ότι το δικό μας έργο και στην αμερικάνικη έκδοσή του είναι μεν δραματική κωμωδία αλλά κάκιστης ποιότητας. Η ομάδα βουλιάζει και το όνομά της διασύρεται άλλη μια φορά. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει χρόνος να σωθεί κάτι.

Η Ερασιτεχνική επιβάλλεται να πάρει όχι μόνο θέση αλλά ως θεσμός με δικαιώματα και υποχρεώσεις να ψάξει την άκρη του νήματος που είναι οι Αμερικάνοι μέτοχοι της ΠΑΕ. Υπάρχουν χαρτιά με τα στοιχεία των μετόχων, υπάρχουν πρεσβείες, υπάρχουν Έλληνες της διασποράς που μπορούν να βοηθήσουν. Κύριοι κινηθείτε, έχετε ευθύνες που θα αποδοθούν. Η ομάδα δεν αντέχει άλλο. Καλούμε τους θεσμικούς παράγοντες της Πάτρας να ενδιαφερθούν, να πιέσουν, είναι ντροπή για όλους αυτή η κατάσταση.

Δεν έχετε δικαίωμα να λέτε ότι ενδιαφέρεστε για το καλό της Πάτρας αν δεν ενδιαφερθείτε για την ομάδα σύμβολό της. Ελπίζουμε οι τελευταίες εξελίξεις του αστυνομικού δελτίου να μην αφορούν την ομάδα γιατί τότε πολλά τάμπλετ και λάπτοπ θα πρέπει να ελεγχθούν και θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου”.