Η Παναχαϊκή δεν… χαρίστηκε ούτε στα Τρίκαλα!

Την πρώτη της νίκη στα πλέι άουτ σημείωσε η Παναχαϊκή, η οποία επικράτησε με 2-1 των Τρικάλων στην Αγυιά στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Πάτρας παρότι αδιάφορη, δεν χαρίστηκε στους Τρικαλινούς που “έμπλεξαν” μετά τη νίκη της Α.Ε. Καραϊσκάκης μέσα στη Δράμα και κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Κόντρα στους “κακεντρεχείς” και στους “γνώστες” η Παναχαϊκή πήρε νίκη γοήτρου, σε μια αποτυχημένη σεζόν που θα ολοκληρωθεί με ματς σε Ιεράπετρα και Αγυιά με Δόξα Δράμας.

Η Παναχαϊκή κατεφερε να κάνει γκολ την πρώτη της τελική στο ματς στο 12′. Εξαιρετική μπαλιά του Κουσκουνά και ο Παπαδόπουλος με υποδειγματικό τελείωμα έκανε το 1-0. Σχεδόν άμεσα έγινε και το 2-0 στο 20′ μετά από καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μαυροβούνιου εξτρέμ. Οι φιλοξενούμενοι μετά και από δύο γρήγορες αλλαγές του Καλογιάννη προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε το σκορ στο 35′ με τον Σταματή.

Στο β΄ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά ψάχνοντας την ισοφάριση. Από την άλλη οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ. Στο 70ο λεπτό Μπάτροβιτς και Κουσκουνάς εχασαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα. Το δοκάρι σταμάτησε τον Σταματή στο 90+3′ στην σπουδαιότερη φάση που δημιούργησαν οι “σακαφλιάδες”.

Οι συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πάνος (59′ Τσερούτι), Λαρέα, Μπρους, Αργυρόπουλος (59′ Μουστακόπουλος), Ανάκογλου (80′ Σκεπετάρης), Παπαδόπουλος (59′ Γιούσης), Μπάτροβιτς, Κουσκουνάς, Μασούρας.

Tρίκαλα (Καλογιάννης): Περλιέσι, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Πέλκας, Τάχατος, Ευθυμίου (68′ Πανίδης), Νιάρος, Κεχαγιάς (23′ Σουλιώτης), Ντιαλόσι (62′ Παπαγεωργίου), Κλεμέντε (23′ Πιαστόπουλος), Σταματής.