Η Παναχαϊκή ενισχύεται σε όλα τα μέτωπα

Αυτή τη φορά προχώρησε στην ανακοίνωση της συμφωνίας της με έναν παλιό γνώριμο, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της, τον Φερνάντο Μπραντάν που αναλαμβάνει διευρυμένο ρόλο σε εξωαγωνιστικά ζητήματα.

Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπητούς ξένους που φόρεσαν τη φανέλα της Παναχαϊκής τη δεκαετία 2000-2010 και έρχεται στην Πάτρα για να βοηθήσει με την εμπειρία του σε διάφορα θέματα.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Φερνάντο Μπραντάν.

Ο Φερνάντο Μπραντάν που έχει τιμήσει την «κοκκινόμαυρη» φανέλα στο παρελθόν (2008-2009) επιστρέφει στην Παναχαϊκή με καθήκοντα συνεργάτη του ποδοσφαιρικού τμήματος, σκάουτερ παικτών στην Λατινική Αμερική, αλλά και με την ευθύνη της συνεργασίας με τις ακαδημίες για λογαριασμό της πρώτης ομάδας. Για τους λόγους αυτούς, θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Πάτρα.

Καλωσορίζουμε τον Φερνάντο στην «κοκκινόμαυρη» οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Παναχαϊκή: Συνεργασία με ticketmaster για τα εισιτήρια

Την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία ticketmaster, που είναι μία από τις πιο γνωστές στον χώρο της διαδικτυακής πώλησης εισιτηρίων, ανακοίνωσε η διοίκηση της Παναχαϊκής.

«Η ομάδα μας στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών της προς τους φιλάθλους της, επέλεξε την ticketmaster για τη μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας και εισιτηρίων των αγώνων του πρωταθλήματος. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της tickemaster εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα», αναφέρει η ανακοίνωση.