Η Παναχαϊκή παρουσίασε τις φανέλες, τις κάρτες διαρκείας αλλά και την ανάπτυξη του μάρκετινγκ

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, έδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η διοίκησης της Παναχαϊκής η οποία αναφέρθηκε σε θέματα μη αγωνιστικά αλλά εξίσου σημαντικά ενόψει της νέας χρονιάς.

Η συνέντευξη δόθηκε στα γραφεία της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και μίλησε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Γκας Καραγιάννης ο οποίος ανάπτυξε όλο το πλάνο μάρκετινγκ με τις ιδέες και τις δράσεις που ετοιμάζει για τη σεζόν 2022-23 με κεντρικό σύνθημα «more than football» υποστηρίζοντάς πως πρόθεση της διοίκησης είναι να «δεθεί» με την πόλη.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη δυνατότητα που θα έχουν οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής για να εγγραφτούν μέλη και να απολαμβάνουν συγκεκριμένα προνόμια παρουσιάζοντας action plan.

ΟΙ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σημαντικό κεφαλαίο ηταν και τα εισιτήρια διάρκειάς τα οποία θα κυκλοφορούσαν από τις 24 Αυγούστου και όποιος θέλει μπορεί να τα παραγγείλεις από τώρα.

Οι κατηγορίες των καρτών διαρκείας είναι 4:

VIP με το κόστος να είναι στα 300 ευρώ (250 για τα μέλη) αλλά υπάρχουν και παροχές

RED με το κόστος να είναι στο 200 ευρώ (150 για τα μέλη)

BLACK με το κόστος να είναι στα 120 ευρώ (80 ευρώ για τα μέλη)

LADIES με το κόστος να είναι στο 65 ευρώ (35 για τα μέλη).

ΟΙ 4+1 ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ

Επίσης παρουσιάστηκαν και οι φανέλες που θα φορέσει η ομάδα τη νέα περίοδο και όπως ειπώθηκε οι 2 από τις εμφανίσεις, επιλεχτήκαν από τους ψηφοφορία των οπαδών στο διαδίκτυο (εμφανίσεις ρετρό κ.τ.λ.) και δυο εμφανίσεις επέλεξε η διοίκηση ενώ υπάρχει και μια 5ηεμφάνιση που θα φορεθεί στο κύπελλο.

Μάλιστα υπάρχει και μια εμφάνιση η οποία θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς όσα έσοδα από τις φανέλες, θα δοθούν τα χρήματα  στο ίδρυμά «Αρτος Αγάπης» που ενισχύει το κοινωνικό παντοπωλείο.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο αθλητικός διευθυντής Λεωνίδας Κυβελίδης ο οποίος έκανε ένα σύντομο σχόλιο ζητώντας την στήριξη όλων των πλευρών για να πετύχει η ομάδα.

Επίσης παραβρέθηκαν και οι 5 αρχηγοί της φετινής ομάδας, οι Αν. Κολοβούρης. Λ. Στεργίδης, Γ. Μπουρλάκης, Ι. Λιποράσε και Αγγ. Χαντί οι οποίοι έκανα και χαιρετισμό όπου σε γενικές γραμμές μίλησαν για το οικογενειακό κλίμα αλλά και την στήριξη των φιλάθλων για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ

Επίσης ο νομικός Δημήτρης Γκαβέρας, ανακοίνωσέ πως έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την δημιουργία εκθεσιακού χώρου στο γήπεδο της Αγυιάς  και παράλληλα τρέχουν οι ετοιμασίες για δημιουργία μουσείου που θα περιλαμβάνει και την προβολή ειδικού ντοκιμαντέρ  για την μεγάλη ιστορία της κοκκινόμαυρής ομάδας.

Π. ΚΟΓΚΟΣ