Η Παναχαϊκή συνεχίζει την δουλειά, χωρίς νέα προσθήκη μέχρι το Καρπενήσι

Με τα συμπεράσματα που βγήκαν από το πρώτο φιλικό με τον Ατρόμητο να αξιολογούνται από το τεχνικό τιμ, η ομάδα της Παναχαϊκής συνεχίζει την δουλειά της με καθημερινές προπονήσεις οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι και το Σάββατο.

Στη συνέχεια οι κοκκινόμαυροι θα έχουν διήμερο ρεπό για να πάρουν ανάσες και να γιορτάσουν την εορτή της Παναγίας και την Τρίτη το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα μείνει για δέκα μέρες και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι πληροφορίες λένε πως μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει οποιαδήποτε μεταγραφική εξέλιξή και έτσι δεν θα υπάρξει κάποιο νέο πρόσωπο μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το βουνό.

Οι πληροφορίες λένε πως ο Σούλης Παπαδόπουλος μέσα στο επόμενο 10ημερο θα αξιολογήσει όλους τους παίκτες οι οποίοι θα πάρουν ευκαιρίες και στα τρία φιλικά.

Ανάλογα από τα συμπεράσματα του τεχνικού επιτελείου, θα αποφασίσει που και αν θα γίνει κίνηση ενίσχυσης εκτός φυσικά από το θέμα της επίθεσης όπου είναι γνωστό πως ψάχνει ένα παίκτη.