Η Παναχαϊκή φιλική ήττα από την Λάρισα, έχει ακόμα δρόμο

Την ήττα γνώρισε πριν λίγο η ομάδα της Παναχαϊκής η οποία έχασε με 1-0 από την Λάρισα σε φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι δυο ομάδες στο δημοτικό στάδιο του Καρπενησίου με γκολ του Γληνού στο 15΄.

Η Πατρινή ομάδα έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά ώστε να βρει ισορροπία σε όλες τις γραμμές και εμφάνισε ορισμένα ζητήματα στο κομμάτι της ανάπτυξης όμως αυτό είναι λογικό αφού βρίσκεται στα μισά της προετοιμασίας και έχει χρόνο μπροστά της ώστε να δουλέψει και να είναι έτοιμη μέχρι τα επίσημα ματς.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έδωσε χρόνο συμμέτοχής σχεδόν σε όλους τους παίκτες με τον Ιβαν Σίλβα να κάνει το ντεμπούτο του καθώς μπήκε στο 46΄.

Από εκεί και πέρα το τεχνικό επιτελείο εντόπισε σίγουρα αρκετά θέματα τα οποία θα δουλέψει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΠΕΙΕΛΗΣΕ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑ Η ΛΑΡΙΣΑ ΠΕΤΥΧΕ ΓΚΟΛ

Στο αγωνιστικό μέρος, η Παναχαϊκή στο 8΄ απείλησε  με τον Τριμμάτη να τρυπώνει στην καρδιά της άμυνας και ανάμεσα σε δυο, έκανε το σουτ αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας, έπιασε την μπάλα.

Η Λάρισα είχε καλή στιγμή στο 12΄ με το μακρινό σουτ του Πλέγα αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Η ΛΑΡΙΣΑ ΠΗΡΕ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ

Οι  παίκτης της ΑΕΛ προηγήθηκαν στο 14΄ με το γκολ που ήρθε από ωραίο συνδυασμό και τον Γλινό να μπαίνει στη περιοχή και με σουτ να γράφει το 1-0.

Καλή στιγμή για τους κοκκινόμαυρους στο 36΄ με τον Μπουρλάκη να βρίσκει χώρο και να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Πριν κλείσει το ημίχρονο η ΑΕΛ είχε νέα καλή στιγμή με τον Κούστα με το ημίχρονο να τελειώνει στο 1-0.

ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΤΟ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η ομάδα του Παπαδόπουλου μπήκε πιο δυνατά στο β΄ ημίχρονο με τον τελευταίο να ρίχνει στο ματς τους Κολοβούρης, Στεργίδης, Κέρι, Ιβάν Σίλβα (ντεμπούτο), Χαντί και Κωνσταντακόπουλος στο αρχικό σχήμα.

Η Πατρινή ομάδα  ηταν πιο ισχυρή στη μεσαία γραμμή, είχε πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και παίζοντας από τον άξονα, έψαχνε το γκολ.

Στο 61΄ απείλησε η  Παναχαϊκή με κεφαλιά του Αλεξόπουλου  αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 71΄ ηταν η σειρά της Λάρισας να απειλήσει με τον Ραμίρεζ ο οποίος έκανε την κεφαλιά και 5 λεπτά αργότερα, οι κοκκινόμαυροι απειλήσαν και πάλι με την κεφαλιά του Λιποράσε από την καρδιά της άμυνας ενώ 2 λεπτά αργότερα η Λάρισα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κολοβούρη να λέει «όχι» στον Μαυρία.  

Στα τελευταία λεπτά έγιναν πολλές αλλαγές και από τις δυο ομάδες με αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να πέσει κάπως  ωστόσο η ΑΕΛ είχε μια μικρή πρωτοβουλία των κινήσεων.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Μόσχου με την Λάρισα να πανηγυρίζει τη φιλική νίκη.

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Σμίλτος, Τσακμάκης, Λιποράσε, Τοπάλ, Τσιάρας, Μπουρλάκης, Λινάρδος, Τριμμάτης, Αλεξόπουλος, Ν. Καρακλάιτς. Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν οι Κολοβούρης, Σίλβα, Χαντί, Στεργίδης, Κωνσταντακόπουλος, Κέρι, Καρακλάιτς, Στασινόπουλος.