Η παράδοση μας οδηγεί στα γκολ

Μάθετε τα πάντα για τις προσφορες εγγραφης στοιχηματικων

Το κυρίως μενού της Πρέμιερ Λιγκ γίνεται σήμερα, ένα πρωτάθλημα που κατά τους περισσότερους οπαδούς είναι το καλύτερο στον κόσμο. Φυσικά, έχουμε αγωνιστική δράση πλέον σε Γερμανία και Ισπανία, ενώ ουσιαστικά έχουν ξεκινήσει όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, πέραν του Ιταλικού.

Εμείς θα ασχοληθούμε με το πρώτο χρονικά ματς της Πρέμιερ, εκεί όπου η πολύ φιλόδοξη και ενισχυμένη φέτος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποδέχεται στο κατάμεστο «Ολντ Τράφορντ» τη Λιντς, με τη σέντρα να γίνεται στις 14:30.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Με την κατάκτηση της 2ης θέσης πίσω από τη Σίτι, αλλά την απώλεια της Ευρωπαϊκής κούπας του Γιουρόπα Λιγκ από τη Βιγιαρεάλ, η περσινή σεζόν της Γιουνάιτεντ δε θα έλεγε κανείς πως ήταν από τις καλύτερες, αλλά με τις «αναποδιές» που έρχονταν, θα μπορούσε να πάει και χειρότερα. Ο Σόλσκιερ παρέμεινε στον πάγκο και φέτος είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει την κορυφή, μαζί με τη διάκριση στην Ευρώπη. Μεταγραφές όπως αυτές των Σάντσο και Βαράν, ήρθαν για να αποδείξουν τις φιλοδοξίες του. Στην πρεμιέρα θα ψάξει μια ευρεία νίκη επί της Λιντς, θέλοντας να στείλει και ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι οι «διάβολοι» είναι εδώ και είναι έτοιμοι.

Λιντς: Δε τη λες και… άσχημη την πρώτη σεζόν της Λιντς μετά από πολλά χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο «πρωτομάστορας» Μαρσέλο Μπιέλσα απολαμβάνει την εμπιστοσύνη όλων στην ομάδα αλλά και την πόλη, μιας και είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους. Ο Αργεντίνος τεχνικός δεν άλλαξε πολλά στη νοοτροπία αλλά ούτε και στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, όμως δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του μήνα να έρθουν 1-2 ακόμα δυνατοί παίκτες για να ενισχύσουν κυρίως την επίθεση. Στην πρεμιέρα, τα «παγώνια» δίνουν ένα πολύ δύσκολο ματς στο Μάντσεστερ, μια έδρα από την οποία δεν έχουν και τις καλύτερες μνήμες στο πρόσφατο παρελθόν, έχοντας δεχθεί 10 τέρματα στις 2 τελευταίες τους αναμετρήσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι μιλάμε για πρεμιέρα, Γιουνάιτεντ και Λιντς είναι δυο ομάδες με πολλή ποιότητα, που μπορούν να παράξουν θέαμα, ασχέτως της χρονικής στιγμής. Στα μεταξύ τους πάντα υπάρχουν γκολ, θα ποντάρουμε να γίνει το ίδιο και φέτος, πάμε στο απλό over 2.5 το οποίο πληρώνει 1.67 στη Novibet.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)