Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Λευκωσίας στην Πάτρα (pic)

Στην Πάτρα έφτασε χθες, Δευτέρα αντιπροσωπεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Επαρχίας Λευκωσίας της Κύπρου με επικεφαλής τον Πρόεδρότης, Χρηστάκη Γεωργίου.

Ο σκοπός της επίσκεψης είναι η ανταλλαγή τεχνογνωσίας με το Δήμο Πατρέων σε θέματα αθλητισμού και συγκεκριμένα για την στελέχωση, οργάνωση, λειτουργία, συντήρηση κι εκσυγχρονισμό αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων.

Η αντιπροσωπεία που θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Ξενώνα θα παραμείνει στην πόλη μας μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουλίου και στο πλούσιο πρόγραμμα της, που επιμελήθηκε η Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων συναντήσεις με το Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και τον Αντιδήμαρχο Τάκη Πετρόπουλο, τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Δημήτρη Μαρμούτα,τον Πρόεδρο της ΕΠΣΑ Άγγελο Δανιήλ και τους Προέδρους των Δ.Ε. των Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων Βασίλη Ζώτο, Γιάννη Κόττα, Γιάννη Παυλάκη. Η αντιπροσωπεία της ΠΟΕΛ θα ξεναγηθεί στα αξιοθέατα και τις μεγάλες αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, θα επισκεφτεί την Αρχαία Ολυμπία, ενώ θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ υπό την προεδρία του Κώστα Θεοδωρόπουλου.

Για την επίσκεψη της ΠΟΕΛ στην πόλη μας ο Πρόεδρος της Χρηστάκης Γεωργίου δήλωσε:

«Είναι για εμάς μεγάλη τιμή να επισκεφτούμε τον Δήμο Πατρέων, αφού με τον έντιμο Δήμαρχο κ. Πελετίδη και τους συνεργάτες του, μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα. Έγνοια μας είναι να βρίσκουμε τρόπους να στηρίξουμε τον λαϊκό αθλητισμό, τους εθελοντές, τους νέους μας στις τοπικές κοινωνίες, αφού για τις κυβερνήσεις της συντήρησης, οι οποίες κυβέρνησαν τη Χώρα μας τα τελευταία 11 χρόνια, δεν ήμασταν και δεν είμαστε στις προτεραιότητές τους. Με μεγάλη χαρά λοιπόν αλλά και με πολύ ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε και από κοντά τις πρακτικές του Δήμου Πατρέων στην οργάνωση, λειτουργία και συντήρηση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων σε συνθήκες οικονομικής δυσπαραγίας, χωρίς μάλιστα ανταποδοτικό χαρακτήρα και ειδικότερα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, που θεωρείται το καλύτερο στάδιο της Ελλάδας».