Η συγκινητική αφιέρωση στον Θ. Παπουτσάκη

Ο Άρης Πατρών λύγισε την Νίκη Προαστείου με 2-0 και παρέμεινε στην 2η θέση της βαθμολογίας και παράλληλα στο -1 από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Πατρών. Σπανός με πέναλτι στο 45΄και Μπίσα στο 65΄διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, με τον Χρήστο Καραπίτσο να πετυχαίνει το δύο στα δύο στον πάγκο.

Ο πρόεδρος του Άρη Πατρών, Άρης Ρούσσος έκανε την σχετική ανάρτηση, αφιερώνοντας τη νίκη που του αφιέρωσαν οι παίκτες του, στον γενικό διευθυντή της ομάδας, Θόδωρο Παπουτσάκη που είχε την ονομαστική του εορτή και δίνει τη δίκη του “μάχη”.

“Οι παίχτες σε μένα εγώ στον ήρωα μου.. Θόδωρε.. σου αφιερώνω τη νίκη μάγκα μου… Είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ! Χρόνια πολλά“.

Στον δρόμο της ζωής, όπως και στον αγώνα του αθλητισμού, αντιμετωπίζουμε πολλά εμπόδια και δοκιμασίες. Κάποιες φορές, όμως, οι δοκιμασίες που μας αντιμετωπίζουν είναι πολύ πιο σοβαρές από ό,τι φανταζόμαστε. Ο Θόδωρος Παπουτσάκης, βρέθηκε αντιμέτωπος με μια από τις πιο σοβαρές προκλήσεις της ζωής του, μια μάχη που δεν είχε προβλέψει, αλλά αντιμετωπίζει με ανδρεία και αφοσίωση.

Από τη στιγμή που έμαθε για την πρόκληση που τον περίμενε, αποφάσισε να μην παραδοθεί, αλλά να πολεμήσει με κάθε δύναμή του.

Ο Θόδωρος Παπουτσάκης δεν είναι μόνο ένας γενικός διευθυντής ή ένας παράγοντας. Είναι ένα παράδειγμα αφοσίωσης, δύναμης και ανθρωπιάς που θα μείνει αξέχαστο στον σύλλογο και στον αθλητισμό γενικότερα. Η ιστορία του είναι ένα μάθημα για όλους εμάς, μία υπενθύμιση ότι η δύναμη του ανθρώπου να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες είναι ανεξάντλητη όταν υποστηρίζεται από την αγάπη, την αλληλεγγύη και τον αμοιβαίο σεβασμό.