Η τέχνη δεν ξεχνιέται για τον Θανάση Μανωλίδη (video)

Ο Θανάσης Μανωλίδης προσφέρει τα τελευταία χρόνια τις υπηρεσίες του στην ομάδα της ΑΕ Αρόης, έχοντας τα προηγούμενα χρόνια φορέσει με επιτυχία την φανέλα της Δάφνης Πατρών.

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιδιά στον χώρο του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, τόσο ως αθλητής αλλά και ως χαρακτήρας, αγαπητός στους περισσότερους συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε αλλά και στους αντιπάλους που τρέφουν ιδιαίτερο σεβασμό προς το πρόσωπο του.

Υπηρετεί ως μόνιμος στην Πολεμική Αεροπορία και συγκεκριμένα στην 117 Πτέρυγα Μάχης, όπου προσφέρει και εκεί τις υπηρεσίες στην αντίστοιχη ποδοσφαιρική ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Αεροπορίας.

Στην ΑΕ Αρόης αποτελεί παράδειγμα προς τους νεώτερους αθλητές, αφού είναι ο μεγαλύτερος ηλικιακά, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να ξεχωρίζει στα παιχνίδια της ομάδας του, που βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας του β’ ομίλου.

Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλων Εγλυκάδας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Μανωλίδης έδειξε την κλάση του και πέτυχε ένα καταπληκτικό φάουλ, σφραγίζοντας την νίκη της ομάδας του, με την οποία όπως προαναφέραμε βρέθηκε στην κορυφή.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την φανταστική εκτέλεση του πολύπειρου ποδοσφαιριστή