Η τελευταία πράξη…

Για τρίτη φορά μέσα σε έξι μέρες θα τεθούν αντιμέτωποι ο Ολυμπιακός και ο Προμηθέας για την ημιτελική φάση της Stoiximan Basket League, με την σημερινή αναμέτρηση να διεξάγεται στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας». Η σειρά με τους «ερυθρόλευκους» φάνταζε εκ προοιμίου πάρα πολύ δύσκολη για το σύνολο του Μάκη Γιατρά, γεγονός που έχει πιστοποιηθεί και στην πράξη ως τώρα, καθώς ο Ολυμπιακός κέρδισε τα δύο πρώτα παιχνίδια σε ΣΕΦ (116-73) και Πάτρα (72-102), προηγείται με 2-0 και εάν επικρατήσει και απόψε θα επιστρέψει στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από τρία χρόνια απουσίας από αυτούς.

Οι «Προμηθείς», οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει ως τώρα να κοντράρουν την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, θα επιδιώξουν να δείξουν ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, ώστε να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά τις δύο βαριές προηγούμενες ήττες και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για κάτι καλό. H αναμέτρηση έχει προγραμματισμένη ώρα έναρξης στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 και ραδιοφωνικά από την ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4. Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κύριοι Κορομηλάς, Κάρδαρης και Σταματόπουλος.

Player to Watch

O Mustafa Fall αποτελεί την αιχμή του δόρατος μέσα στη ρακέτα για τον Ολυμπιακό και η χρονιά που έχει πραγματοποιήσει είναι πάρα πολύ καλή, βοηθώντας καθοριστικά τους «ερυθρόλευκους» στην εντυπωσιακή σεζόν που πραγματοποιούν. Ο θηριώδης Γάλλος center, λόγω των εντυπωσιακών σωματικών του χαρακτηριστικών που του δίνουν μεγάλο πλεονέκτημα και υπεροχή κοντά στο καλάθι, είναι εξαιρετικά δύσκολα αντιμετωπίσιμος και αποτελεί «γρίφο» για κάθε αντίπαλη ομάδα το πώς θα περιορίσει την δράση του.

Δ. Αγραβάνης: «Ακόμα κι αν πέσουμε, να πέσουμε μαχόμενοι»

Στο προσωπικό του BLOG στον ΕΣΑΚΕ μίλησε ο Δ. Αγραβάνης, ο οποίος αποτίμησε την έως τώρα πορεία του Προμηθέα στη σειρά με τον Ολυμπιακό και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Mπορεί βάσει όσων είδαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς, να προμηνύεται ένα εύκολο 3-0 για τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν θα καταθέσουμε τα όπλα, δεν θα συμβιβαστούμε με ακόμα μια βαριά ήττα και ελπίζω πως θα βγάλουμε αντίδραση. Δεν θεωρώ ότι θα ήταν ρεαλιστικό να έχουμε ως στόχο να κάνουμε τρεις διαδοχικές νίκες, όμως θέλουμε ακόμα κι αν πέσουμε, να πέσουμε μαχόμενοι».