Θέλει να δώσει συνέχεια στην εμφάνιση του Ελ Πάσο

Την ευκαιρία να κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Super League 2 έχει σήμερα η Παναχαϊκή, η οποία φιλοξενεί στις 16.00 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο την ομάδα του Παναθηναϊκού Β’ και με ενδεχόμενη νίκη θα φτάσει τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η Παναχαϊκή έδειξε στον αγώνα με την Καλλιθέα ότι διαθέτει την μαχητικότητα να αποσπάσει την νίκη απέναντι στους “πράσινους”, οι οποίοι στην πρεμιέρα γνώρισαν βαριά ήττα από την Καλαμάτα με 1-4 και ξεκίνησαν με το “αριστερό” το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η αποστολή της Παναχαϊκής για τον σημερινό αγώνα είναι η εξής :

Μ. Μικές, Κολοβούρης, Πιττάτζιης, Γκαντσιέρ, Λιοφάγος, Αντωνιάδης, Νταμπίζας, Μούλντερ, Τόσκα, Μπαρέ, Νάστος, Αποστολόπουλος, Λοτέν, Κυρσανίδης, Πετσίτης, Πατρινός, Ντε Ολιβέιρα, Τραορέ, Ζέκοφ, Μασούρας, Χριστόπουλος

Η αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ για την αναμέτρηση είναι η εξής :

Λίλο, Μαργκόνο, Σουρδής, Φικάι, Λάμψιας, Μαρτίνης, Προδρομίτης, Τουρκοχωρίτης, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Τσόκαϊ, Φουρτάδο, Καραμπάς, Κρυπαράκος, Κυριόπουλος, Μαντσίνι, Σαρδέλης, Βολάκης, Βουτσάς, Μπιλάλ, Χατζηϊωάννου, Λιούμης, Νταμπίζας

Την αναμέτρηση ορίσθηκε να διευθύνει ο Νικόλαος Γεωργόπουλος του Συνδέσμου Αρκαδίας, με βοηθούς τους Ρουσλάν Ισακοβίδη του Συνδέσμου Λακωνίας και Νικόλο Μαυροκορδόπουλο του Συνδέσμου Αργολίδας.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Αλατσάκης του Συνδέσμου Πειραιά, ενώ παρατηρητής ο Γεώργιος Κωνσταντίνου του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.