Θα βραβεύσει τον Ζαφειρόπουλο ο Παναιγιάλειος

Το Σάββατο (2/9) στις 20:00 στο γήπεδο των Προσφυγικών θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Σούπερ Καπ της ΕΠΣ Αχαΐας. Εκεί θα αναμετρηθούν για το τρόπαιο ο Παναιγιάλειος περσινός πρωταθλητής Αχαΐας και το Πάτραι που κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Η ΕΠΣ Αχαΐας σε αυτό το πλαίσιο δίνει την ευκαιρία στις δύο ομάδες να επιλέξουν ένα πρόσωπο της αρεσκείας τους έτσι ώστε να βραβευτεί πριν την έναρξη του αγώνα.

Το πρόσωπο που επέλεξε ο Παναιγιάλειος είναι ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Νίκος Ζαφειρόπουλος που έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν στη “Μαύρη Θύελλα”. Ο Ζαφειρόπουλος που έχει ένα σπουδαίο βιογραφικό ως τερματοφύλακας με πολλές παρουσίες στην Α’ Εθνική ως τερματοφύλακας της Παναχαϊκής, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και άλλων ομάδων, θα τιμηθεί για την προσφορά του στην ομάδα του Αιγίου.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν έχει σταματήσει την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο καθώς είναι επικεφαλής της Zafi Agent, μίας εκ των κορυφαίων εταιρειών διαμεσολάβησης μεταγραφών στην Ελλάδα ενώ ενδεικτικό του επιπέδου του είναι το γεγονός ότι είναι επίσημος Fifa Agent.