Θα δούμε πιο δυνατή Αστραπή/Αετό Πατρών στον δεύτερο γύρο

Ο πρώτο γύρος του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας ολοκληρώνεται με την Αστραπή/Αετός Πατρών να βρίσκεται στην 5η θέση με 18 βαθμούς. Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος η ομάδα της Πάτρας είχε να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα τραυματισμών βασικών παικτών της, όπως και τιμωριών.

Όλο αυτό το διάστημα σήκωσαν το βάρος της φανέλας του βασικού πολλοί νεαροί – έμπειροι παίκτες του συλλόγου, οι οποίοι αντεπεξήλθαν. Πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής και έβγαλαν ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και τον προπονητή Μίκι Τσίρκοβιτς, ο οποίος έδειξε πίστη στις ικανότητες και το ταλέντο τους, παρότι μιλάμε για μια εντελώς νέα ομάδα, φτιαγμένη από το μηδέν.

Στον δεύτερο γύρο η Αστραπή/Αετός αναμένεται να παρουσιαστεί πιο δυνατή, έχοντας διαθέσιμους τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές.

Πρώτη και καλύτερη μεταγραφή ο αμυντικός Θόδωρος Καρμοκόλιας (από την Θύελλα Κατσικά της ΕΠΣ Ηπείρου).

Ο 23χρονος Αχαιός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και στο παρελθόν έχει παίξει ποδόσφαιρο στην Κ-20 της Παναχαϊκής, στον ΠΑΣ Πρέβεζα (Γ΄ Εθνική), στον Εθνικό Σαγεΐκων, στον ΠΑΟ Βάρδας και στον Ολυμπιακό Πατρών.

Ο Θόδωρος Καρμοκόλιας την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Σταροχωρίου, ενώ είναι μέλος της Εθνικής ομάδας Άμμου.

Επίσης αποκτήθηκε ο επιθετικός Σπύρους Σουγλέρης από την Α.Ε. Πάτρα 2005, με μεγάλη θητεία σε ομάδες του ερασιτεχνικού, όπως και ο Σερβοέλληνας μεσοεπιθετικός, Στέφανος Μπέρκοβιτς από ομάδα της Αττικής, με τις συστάσεις που τον συνοδεύουν να είναι πάρα πολύ καλές.