Θα κινηθεί νομικά κατά του Όρλαντιτς η Παναχαϊκή

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή το απόγευμα της Δευτέρας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως ο ποδοσφαιριστής Πέταρ Όρλαντις έχει θέμα υγείας που δεν του επιτρέπει να αγωνίζεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Αναφορικά με τις καταγγελίες στα social media του ποδοσφαιριστή Petar Orlandic κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 σας ενημερώνουμε για τα εξής: Η ΠΑΕ έχει κινηθεί νομικά κατά της σύμβασης με τον ποδοσφαιριστή καθώς έχει διαγνωστεί με σοβαρό πρόβλημα υγείας που του απαγορεύει ρητά την συμμετοχή του στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Μάλιστα η σχετική άρνηση υπογραφής της κάρτας υγείας που είναι απαραίτητη για να αγωνιστεί ένας ποδοσφαιριστής, δεν έγινε μόνο από το διαγνωστικό κέντρο που εξέτασε τον κο Orlandic αλλά και από δύο ακόμα εξωτερικούς ιατρούς. Η ΠΑΕ έχει στα χέρια της τις εξετάσεις, αλλά σεβόμενη τα προσωπικά δεδομένα και την ιδιωτικότητα δεν μπορεί να προχωρήσει σε δημοσιοποίηση (αν χρειαστεί ωστόσο θα το κάνει).

Σχετικά με τον κο Marko Jovanovic που επίσης γίνεται αναφορά από τον κο Orlandic, η ΠΑΕ έχει στην κατοχή της την σχετική υπεύθυνη δήλωση του ίδιου με την υπογραφή του, που αναφέρει πως δεν υπάρχει ουδεμία οφειλή προς το πρόσωπό του και καμία οικονομική απαίτηση από την ημέρα που αποχώρησε από την ομάδα μας και μετά».