Θοδωρής Τσιάμης: “Φεύγω σαν φίλος”

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Α.E. Σταροχωρίου ο Θοδωρής Τσιάμης αποτελεί παρελθόν από το τιμόνι της ομάδας, με τους ανθρώπους του Σταροχωρίου ήδη να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Να υπενθυμίσουμε πως το Σταροχώρι την φετινή σεζόν τερμάτισε στην 5η θέση με 51 βαθμούς σε μια χρονιά ιδιαίτερα δύσκολη για τον σύλλογο με τα προβλήματα που είχε έσω αγωνιστικά, αλλά και εξωαγωνιστικά.

Ο Τσιάμης στο παρελθόν και συγκεκριμένα την σεζόν 2015-16 ήταν βοηθός προπονητή του Σπύρου Παπαδόπουλου στο ΑΠΣ Πάτραι,όπου είναι και ένας από τους ιδρυτές της ομάδας στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Ήδη ομάδα από την Α1 Ηλείας έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την πρόσληψη του, ενώ και ομάδα από την Πάτρα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Ο ελπιδοφόρος προπονητής μίλησε στο www.patragoal.gr για την αποχώρηση του από τον πάγκο του Σταροχωρίου:

“Δυστυχώς οι απόψεις και η φιλοσοφία της ομάδας την φετινή σεζόν δεν ταιριάζουν με την δική μου και αποχωρώ από την ομάδα.

Αυτό που θέλω να αναφερθεί είναι πως από την ομάδα αποχωρώ σαν φίλος, όπως ήρθα και πριν δύο χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, αλλά και τους ποδοσφαιριστές μου για αυτη την συνεργασία που είχαμε.

Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Σταροχωρίου οι επιθυμίες και οι στόχοι τους να πραγματοποιηθούν και να έχουν ανάλογες και καλύτερες πορείες όπως ήταν η τελευταία, που ήμουν στο τιμόνι της ομάδας εγώ”.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς