Θύελλα Πατρών: “Ο σύλλογός μας χαιρετίζει κάθε αναπτυξιακή ενέργεια που γίνεται προς όφελος του αθλητισμού”

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ. Βρούτσης ενέταξε το γήπεδο της Θύελλας στην ενεργειακή αναβάθμιση, καθώς θα τοποθετηθούν φωτοβολταϊκά Netmetering παραγωγικότητας 30Kw. Μάλιστα το περασμένο Σάββατο, επισκέφθηκε το ιστορικό γήπεδο, “βγαίνοντας από το πρόγραμμά του”, δείχνοντας ότι τον ενδιαφέρει πραγματικά ο αθλητισμός, πέρα από τα εθιμοτυπικά.

Ο εμβληματικός παράγοντας της Θύελλας, Τάκης Θανόπουλος αναφέρθηκε στην ανάγκη για τοποθέτηση στεγάστρου στην κεντρική κερκίδα, ώστε να μπορεί ο σύλλογος να αναλάβει πιο μεγάλες διοργανώσεις και ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού ενέκρινε την πρόταση της διοίκησης των «κυανόλευκων».

Η σχετική ενημέρωση των “κυανολεύκων”:

“Το Σάββατο, είχαμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας τον Υπουργό Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Βρούτση, που ήταν συνοδευόμενος από τον βουλευτή της Αχαΐας, κ. Φωτήλα Ιάσονα, τον πρωταθλητή Ευρώπης, Κώστα Κατσουράνη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, κ. Τάκη Αντωνόπουλο, τον πρόεδρο του ΠΕΑΚ, κ. Γιώργο Αντωνόπουλο, και, φυσικά, τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΑ.

Η εγκατάστασή μας, η οποία έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς τις ολυμπιακές ομάδες της Αργεντινής και της Πορτογαλίας, την Εθνική ομάδα γυναικών της Γαλλίας, τις Κ19 και Κ17 της Ελλάδος, καθώς και ομάδες από Γερμανία, Πολωνία, Νορβηγία, Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν, μαζί με το παγκόσμιο πρωτάθλημα τοξοβολίας και πολλούς εθνικούς αγώνες, έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης του υπουργείου με την κατασκευή φωτοβολταϊκού net metering 30KW.

Ο Σύλλογος μας χαιρετίζει κάθε αναπτυξιακή ενέργεια που γίνεται προς όφελος του αθλητισμού, και ειδικότερα του ποδοσφαίρου, στέκεται ως αρωγός. Ευχαριστούμε τον Υπουργό, τον Πρόεδρο της ΕΠΣΑ, κ. Δανιήλ Άγγελο, τον Αντιπρόεδρο, κ. Θεοδωρόπουλο Σταύρο, το μέλος, κ. Ντάσιο Κώστα, και όλους τους παράγοντες του αθλητισμού που συνέβαλαν στην άμεση υλοποίηση του έργου“.