Ιδανικό ξεκίνημα για τη Νεάπολη Πατρών (pics)

Διαιτητής: Σπυρόπουλος Δ. (Αρκουμάνης-Σπυρόπουλος Κ.)

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας η Νεάπολη Πατρών που επικράτησε με σκορ 2-1 κόντρα στην Αθλητική Ένωση Μετοχίου. Το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς στο 6′ ο Πλέγας ανέτρεψε τον Καρυώρη μέσα στην περιοχή με τον Διαιτητή να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέβασε ο αρχηγός της ομάδας Πάρης Γκουτσούλας για το 0-1. Στο 25′ ο Κουτσοκώστας με πλασέ έστειλε στην μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 34′ το Μετόχι έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές καθώς Μπάδας αντίκρυσε την απευθείας κόκκινη του Διαιτητή για εξύβριση στο πρόσωπο του.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η Νεάπολη εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και στο 64′ ο Ζαχαράτος εκτέλεσε το φάουλ ο τερματοφύλακας έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και με σουτ ο Σπυρόπουλος Γ. έκανε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο τέλος το Μετόχι πίεσε για την ισοφάριση και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 93′ όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Κοτσαύτης αμαρκάριστος πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Πολλά παράπονα από την διαιτησία έχουν οι φιλοξενούμενοι για τα λάθος σφυρίγματα και τον καταλογισμό της κόκκινης κάρτας.

Συνθέσεις:

ΝΕΑΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ (Άγγελος Ζαφειρόπουλος): Μπαρλάς,Σπυρόπουλος Γ.(66’Βέρρας), Μαστρογιαννόπουλος, Πλέγας, Λουκούμης (46’Χαρμαντάς), Πανέτας-Φελούρης,Λεχουρίτης, Ζαχαράτος (93’Τσούνης), Κουτσοκώστας, Κατσιβέλης (75’Σταύρακας),Σπυρόπουλος Α.

ΜΕΤΟΧΙ (Γιώργος Καλογερής): Κατσαρός, Γκουτσούλας, Κοτσαύτης, Κρίγκος, Κίκινας, Μπάδας, Δρακόπουλος (60’Σαμπάνης), Στεργιόπουλος, Καρυώρης (41’λ.τ.Δημόπουλος), Γκουτσούλιας, Κούτρας. (66’Μπέης).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς