Ιστορικό φιλικό στην Αγυιά για τους Παλαίμαχους της Α.Ε. Καλαβρύτων

Στο ιστορικό γήπεδο της Παναχαϊκής αγωνίστηκε χθες, Δευτέρα η ομάδα Παλαιμάχων της Α.Ε. Καλαβρύτων σε αναμέτρηση με τους ζωντανούς θρύλους του Αχαϊκού Ποδοσφαίρου και της μεγάλης Παναχαϊκής.

Ζερδεβάς, Στραβοπόδης, Γωργόπουλος, Ανδριέλος, Φωτεινάτος, Αποσκίτης, Μικές, Παναγόπουλος, Φερνάντο, Σταματόπουλος, Νικολόπουλος, Ζανδραβέλης, Μπρακατσέλος, Αργυρόπουλος, Κουγιάς, Παπαχρονόπουλος, Μητρόπουλος, Αγραπίδης, που τίμησαν την φανέλα της Παναχαϊκής απέδειξαν οτι η μπάλα δεν ξεχνιέται.

Από την άλλη πλευρά οι Παλαίμαχοι της Α.Ε.Καλαβρύτων, Μενύχτας, Διον. Τζόβολος, Βασιλακόπουλος, Γιαννόπουλος, Θεοδοσίου, Μπερτσουκλής, Καραμούζης, Κανελλόπουλος, Τσάφος, Παπαχριστόπουλος, Ι. Δαφαλιάς, Β. Δαφαλιάς, Κοντογιώργης, Κακκαβάς, Κρούσκας, Θ. Αναγνωστόπουλος, Παναγόπουλος, Γρουζέλας, Βραχλιώτης, Δρίβας, Ροϊδούλιας, Πατερέλης, Βλάχος, Παπαδημητρόπουλος, που έπαιξαν ως έφηβοι, απέδειξαν ότι ακόμα είναι αξιόμαχοι.

Προπονητής της ομάδας της Παναχαϊκής ο Χρήστος Καραπίτσος, ενώ των Καλαβρύτων ο Τάκης Βαρβιτσιώτης και ο Αλέξης Χουλιάρας. Για την ιστορία η Παναχαϊκή επικράτησε 4-1 αλλά αυτό που μέτρησε ήταν οι όμορφες αθλητικές στιγμές από τους γερόλυκους του αθλητισμού. Οι Παλαίμαχοι της Παναχαικής είχαν επισκεφθεί τα Καλάβρυτα όπου φιλοξενήθηκαν από την Α.Ε. Καλαβρύτων ένα χρόνο πριν και ανταπόδωσαν την φιλοξενία. Οι συναντήσεις των δύο ομάδων και η δράση τους συνεχίζεται…