Κάτι άρχισε να… κινείται στην Παναχαϊκή!

Ο πρώην ”κοκκινόμαυρος”, ο Θανάσης Παπατόλιος, φέρεται πως είναι στο στόχαστρο της Παναχαϊκής, με τους ”ροσονέρι” να κινούνται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, ώστε να κλείσουν όσες περισσότερες ”τρύπες” μπορούν στο ρόστερ τους και να πραγματοποιήσουν ένα ντεμαράζ στον δεύτερο γύρο, που θα τους επιτρέψει να κυνηγήσουν την παραμονή στη Superleague 2.

Ο 29χρονος, έμεινε ελεύθερος από την Καλαμάτα, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έχει φορέσει ξανά τη φανέλα της Παναχαϊκής, τη διετία 2018-2020, μετρώντας 31 συμμετοχές και 1 γκολ.

Επίσης σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ”Γνώμη”, εξετάζουν και την περίπτωση του 32χρονου εξτρέμ, Αλέξανδρου Αρναρέλλη, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Superleague 2, έχοντας φορέσει τη φανέλα αρκετών ομάδων, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Καλαμάτα, με 26 συμμετοχές και 4 γκολ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Τέλος, η Α.Ε. Πάτρα 2005 κινήθηκε νομικά και ζητάει τροφεία για τον Κυριάκο Κυρσανίδη. Το ποσό που διεκδικεί η ομάδα της Εγλυκάδας είναι τα 3.900 ευρώ, μαζί με τα δικαστικά έξοδα.