Κέρασε τη Λιβαδειά, Αραβική… πίτα!

Ο Χρήστος Αραβίδης έκανε τη δουλειά του σήμερα και έδωσε και ελπίδα σε όλους τους φίλους της Παναχαϊκής, σε αυτό που ονειρεύονται εδώ και χρόνια.

Την επάνοδο της ομάδα στη Σούπερ Λίγκα, στη φυσική της θέση.         

Ο Αραβίδης με τα δύο του γκολ, δίνει και στον εαυτό του μια άλλη ψυχολογία, (μετά την «παύση πυρός») και το γκολ το ήθελε πιο πολύ απ’ όλους! Και φάνηκε και στο γήπεδο. Τέτοια ματς κερδίζονται από μεγάλους παίκτες. Όταν “καίει” η μπάλα, εκείνοι παίρνουν την ευθύνη.  

Αυτή τη φορά είδαμε άλλη Παναχαϊκή. Αυτό που έλεγε στις συνεντεύξεις τύπου ο προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος έγινε πράξη.

Σήμερα, νομίζω, είδαμε αυτό που έλειπε σε προηγούμενα ματς. Πάθος και δύναμη από τους ποδοσφαιριστές. Πιθανόν, να τους βοήθησε και το τεχνικό τιμ που τους τόνισε στην αρχή, ότι είναι ματς για να αποδείξουν ότι μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.  

Ας είναι μια νέα αρχή αυτό το ματς για να μπορέσει η ομάδα να μείνει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Τα δύο συνεχόμενα ματς στην Κρήτη με Χανιά και Εργοτέλη κρίνουν πολλά.

Αν η Παναχαϊκή πάρει 6 πόντους τότε όλα ονειρικά.

Αν καταφέρει από 3 μέχρι 4, έχει και εκεί καλώς.

Αν όμως έρθουν λιγότεροι, ανάλογα και τα υπόλοιπα αποτελέσματα, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα.

Υ.Γ. Δικαίωση και του Γιώργου Μπάρλου να στηρίξει το υπάρχον ρόστερ. Παρότι, ο κόσμος τον πίεσε να κάνει μεταγραφική κίνηση, εκείνος δεν έκανε πίσω.

Υ.Γ.2. Μπράβο στον Ανδρέα Κολοβούρη που στέκεται μια χαρά κάτω από τα γκολποστ. Ένα Πατρινόπουλο που αγαπάει την ομάδα και του αξίζουν τα καλύτερα.

Νίκος Παπαστεφάνατος