Κίνηση του Προμηθέα για Καστρίτη, παρελθόν ο Τόμασον

Προτεραιότητα για τον Άρη αποτελεί η παραμονή του Γιάννη Καστρίτη και παρουσιάστηκε ως ανάλογη η διάθεση του Έλληνα προπονητή που ωστόσο με την παρουσία του στους «κιτρινόμαυρους» την τελευταία διετία ανέβασε ακόμη περισσότερο τις «μετοχές» του στην αγορά.

Κάπως έτσι προέκυψε ενδιαφέρον του Προμηθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Πάτρας μετά το πρόωρο τέλος της προσπάθειας της στην Basket League αφού έχασε για πρώτη φορά σε προημιτελική σειρά, σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα της, χωρίς τον Γιάννη Χριστόπουλο που ανέλαβε στην εξέλιξη της περιόδου, αλλά στοχεύοντας στον Γιάννη Καστρίτη.

Είναι γνωστή η πρόθεση του Έλληνα κόουτς να βρίσκεται σε ομάδα με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και με αυτό το δεδομένο ο Προμηθέας έχει ένα πλεονέκτημα, ωστόσο ο Άρης ποντάρει στο «δέσιμο» που έχει δημιουργηθεί με τον Καστρίτη. Σε κάθε περίπτωση το θέμα θα ξεκαθαρίσει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, μέσα στη διάρκεια του μήνα.

Τέλος ο Τζο Τόμασον από τον Προμηθέα

Ο 29χρονος περιφερειακός αποχαιρέτησε την Πάτρα μετά από τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ και ανακοινώθηκε από την Γρανάδα, την οποία θα ενισχύσει στην τελική ευθεία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Σε 10 αγώνες στο EuroCup ο Τόμασον είχε 14.1 πόντους (41% στο τρίποντο), 2.7 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 1.5 κλεψίματα ανά 27:10.

Πρώην παίκτης του Προμηθέα στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν στο Eurocup

Ο Τζέριαν Γκραντ, που στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Προμηθέα (2020-2021), μπήκε στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν στο Eurocup.

Ο πλέι μέικερ της Τουρκ Τέλεκομ μέτρησε 14,6 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 6,2 ασίστ και 1,4 κλεψίματα ανά ματς στη regular season, ενώ ήταν πολύτιμος και στα πλέι οφ, οδηγώντας την τουρκική ομάδα στον τελικό της διοργάνωσης.

Μαζί με τον Γκραντ στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης βρέθηκαν οι Ντι Τζέι Στέφενς (Προμετέι), Αξέλ Μπουτέιγ (Τουρκ Τέλεκομ), Τζουν Σούρνα (Γκραν Κανάρια) και Άντε Τόμιτς (Μπανταλόνα