“Καθάρισε” ο Χριστόπουλος για τον Φωστήρα

Ο Φωστήρας Ταύρου με πρωταγωνιστή τον Αιγιώτη, Βασίλη Χριστόπουλο στο τελευταίο ημίωρο όμως κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αλμυρού και να φτάσει στην επικράτηση με 2-0.

Στο 62ο λεπτό έγινε το 1-0, όταν ο Χριστόπουλος αρχικά νικήθηκε από τον Χανιωτάκη, όμως με δεύτερο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στην εξέδρα. Στο επόμενο λεπτό οι Κρητικοί έμειναν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Θεοδωράκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 87′ οι κιτρινόμαυροι «κλείδωσαν» το «τρίποντο» με κεφαλιά του Κρητικού έπειτα από κόρνερ του Χριστόπουλου (2-0).

Συνθέσεις:

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Φυλακτός, Λώλος, Παπατζίκος (88′ Μανωλάς), Πεχλιβανίδης, Θεοδωρίδης (88′ Αλέξης), Ξενοπανάγος, Πινιώτης (70′ Παρασκευόπουλος), Τσουβαλτσίδης, Φέκκας, Κρητικός, Χριστόπουλος (85′ Τζιάτζιος)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανόλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης (67′ Κιουλτζόπουλος), Θεοδωράκης, Ξενοκτιστάκης, Παγώνης, Πατινιώτης, Ενγκουέμ, Μπάσιτς, Πιερτζιακόμι, (82′ Χαϊντίνι), Φυτόπουλος (82′ Νικολακάκης), Κατσικοκέρης.